Antena 3 CNN Life Oameni "Merită să fie ţinută minte pentru eroismul său". Profesoara care şi-a salvat elevii cu preţul propriei vieţi, în timpul masacrului din Newtown

"Merită să fie ţinută minte pentru eroismul său". Profesoara care şi-a salvat elevii cu preţul propriei vieţi, în timpul masacrului din Newtown

"Merită să fie ţinută minte pentru eroismul său". Profesoara care şi-a salvat elevii cu preţul propriei vieţi, în timpul masacrului din Newtown
Sursa foto: Foto: Facebook
17 Dec 2012   •   09:10

Victoria Soto, o profesoară aflată printre cele 26 de victime de la Şcoala Sandy Hook din Newtown, Connecticut, a salvat vieţile tuturor elevilor din clasa sa cu preţul propriei vieţi.

Fotografia tinerei circulă pe reţelele de socializare, împreună cu descrierea faptelor sale eroice.

La numai o zi de la atac, în timp ce milioane de oameni postau mesaje de condoleanţe pentru victimele atacului, poza tinerei a devenit viral pe Facebook şi pe alte reţele de socializare.

Aceasta este descrierea fotografiei:

“Aceasta este Victoria Soto, profesoara de 27 de ani care şi-a dat propria viaţă pentru a salva vieţile elevilor săi. I-a ascuns pe toţi elevii de clasa I în dulapuri, când a auzit împuşcăturile. Când atacatorul a ajuns în clasa în care se afla, tânăra i-a spus că este singură şi că şi-a trimis elevii în sala de sport. Atacatorul a împuşcat-o pe loc şi s-a dus mai departe. Profesoara a salvat vieţile tuturor elevilor săi. Merită să fie ţinută minte pentru eroismul ei”.



"A fost o profesoară căreia i-a păsat mai mult de siguranţa elevilor decât de propria ei viaţă”, a declarat primarul John Harkins, citat de Associated Press. „Asta spune multe despre caracterul ei, despre devotamentul său”.

26 de oameni, 20 de copii şi 6 adulţi, şi-au pierdut viaţa în urma atacului de la Şcoala Sandy Hook din Newtown, Connecticut.

Citiţi şi:

Primele efecte ale masacrului din Connecticut. O senatoare americană propune o lege pentru interzicerea armelor

Tatăl autorului masacrului din SUA şi-a exprimat compasiunea pentru familiile victimelor

Majoritatea victimelor din masacrul din Newtown erau elevi între 6 şi 7 ani

Mama criminalului din Connecticut era colecţionară de arme. Ea l-a învăţat să tragă cu pistolul



 

 

 

 

×
Subiecte în articol: atac armat
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close