Antena 3 CNN Politică Alexandru Muraru îl critică pe Ciolacu: "Nu mă aşteptam să ne predea lecţii de geografie şi nici de bune maniere"

Alexandru Muraru îl critică pe Ciolacu: "Nu mă aşteptam să ne predea lecţii de geografie şi nici de bune maniere"

Vicepreşedintele PNL Alexandru Muraru l-a criticat pe premierul Marcel Ciolacu. "Nu mă aşteptam la domnul prim-ministru Ciolacu să ne predea lecţii de geografie şi nici de bune maniere", a spus Muraru.

Alexandru Muraru îl critică pe Ciolacu: "Nu mă aşteptam să ne predea lecţii de geografie şi nici de bune maniere"
Sursa foto: Alexandru Muraru/ Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Apr 2024   •   20:22

"Nu mă așteptam la domnul prim-ministru Ciolacu să ne predea lecții de geografie și nici de bune maniere, dar să disprețuiești moldovenii e clar un semn de slab instinct politic.

A reveni asupra declarației, ar fi un semn că domnia sa și-a propus să mai și învețe, nu doar să dea lecții", a scris, vineri, pe Facebook, liberalul Alexandru Muraru.

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, referitor la afirmaţia pe care a făcut-o, la Timişoara, atunci când a spus că "Buzăul nu e în Moldova şi vă rog frumos să nu mă jigniţi", că este "moldovean aşa cum sunt ardelean, bănăţean, oltean sau bucovinean", iar mama sa era din Tecuci. "Deci departe de mine sa jignesc pe cineva", a transmis el.

"Înainte de orice sunt român. Îmi iubesc țara și cred în Dumnezeu. Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean. Mama era din Tecuci. Deci departe de mine să jignesc pe cineva.

Văd ca s-a interpretat o glumǎ pe care am făcut-o în Timișoara și unii încearcă să o speculeze politic. Nu a fost nimic peiorativ.

Dacă cineva s-a simțit jignit îmi cer scuze, nu asta mi-am dorit", a scris Marcel Ciolacu, vineri, pe pagina sa de Facebook.

Înainte de orice sunt român. Îmi iubesc țara și cred în Dumnezeu. Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Vineri, 26 aprilie 2024

 

 

×
Subiecte în articol: Alexandru Muraru Marcel Ciolacu
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close