Antena 3 CNN Politică Alina Gorghiu, prinsă cu negocierea pe masă

Alina Gorghiu, prinsă cu negocierea pe masă

Alina Gorghiu, prinsă cu negocierea pe masă
Sursa foto: Foto: Agerpres
12 Iun 2015   •   09:10

Alina Gorghiu a fost dată de gol de Gabriel Oprea. Deşi a negat vehement că a negociat direct cu liderul UNPR înaintea moţiunii de cenzură, Oprea a susţinut contrariul. În schimb, colegul de partid al Alinei Gorghiu, Vasile Blaga, a recunoscut că a purtat astfel de negocieri.

Preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, a recunoscut la Sinteza Zilei că a avut discuţii referitoare la moţiunea de cenzură cu toţi liderii partidelor parlamentare. Co-preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a negat categoric la în urmă cu două zile că a avut vreo discuţie cu Gabriel Oprea. Asta în timp ce partenerul ei de Opoziţie, Vasile Blaga, a recunoscut senin negocierile.

Gabriel Oprea a negat, la rândul lui, o întâlnire cu Klaus Iohannis în privinţa moţiunii. El a explicat că speculaţiile privind astfel de discuţii au început după ce a discutat cu preşedinte la Cotroceni, înainte de consultările pentru strategia naţională de apărare. Moţiunea de cenzură depusă de PNL împotriva Guvernului Ponta se dezbate astăzi în Parlament.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close