Antena 3 CNN Politică Antonescu: PDL este un partid incurabil! Nu am afirmat niciodată că Viktor Orban este, pentru mine, un model

Antonescu: PDL este un partid incurabil! Nu am afirmat niciodată că Viktor Orban este, pentru mine, un model

Antonescu: PDL este un partid incurabil! Nu am afirmat niciodată că Viktor Orban este, pentru mine, un model
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    21 Apr 2013   •   21:08

Liderul PNL, Crin Antonescu, a făcut câteva precizări politice importante, duminică, la Antena 3, în cadrul emisiunii "Punctul de Întâlnire".

Antonescu a spus că nu a afirmat niciodată că Viktor Orban este un model pentru dânsul.

"În cazul acestui partid incurabil, care este PDL-ul, cine doreşte să nu fie nereuşinat n-are decât să vadă înregistrarea în legătură cu acest subiect. Am fost întrebat dacă Viktor Orban, prin atitudinea sa foarte hotărâtă în confruntare cu instituţii europene, poate fi un model. Am spus şi cu prilejul acestei discuţii, ca şi la momentul potrivit, de atâtea ori public, că dezavuez toate derapajele bine cunoscute ale lui Viktor Orban în raport cu atitudinea faţă de opoziţie în ţara sa, faţă de libertatea presei(...). Am spus şi în acel context că nu sunt de acord cu conţinutul politicii lui Viktor Orban, dar am spus că într-o anumită privinţă Viktor Orban poate fi un model, nu pentru mine, că nu sunt în postura lui, dar poate fi un model pentru că este un om care, deşi conduce o ţară mică, are o personalitate pe care ştie să şi-o impună inclusiv în dialog cu Comisia Europeană", a explicat preşedintele Senatului.

"Sper că am clarificat toate lucrurile", a conchis acesta.

Antonescu dă asigurări: Nu e vorba de două voci în USL

Vicepreşedinte PDL, Radu F. Alexandru, a declarat duminică că partidul său îi cere premierului Victor Ponta, copreşedinte al USL, să se pronunţe în legătură cu declaraţiile liderului PNL Crin Antonescu referitoare la Constituţia Ungariei şi Viktor Orban.

"Partidul Democrat Liberal îi cere premierului Victor Ponta să se pronunţe de urgenţă şi în modul cel mai clar legat de declaraţiile domnului Crin Antonescu şi să spună în mod explicit care este opţiunea principalului partid din coaliţia de guvernământ - PSD, care este poziţia premierului faţă de aceste declaraţii, care pot fi percepute ca o declaraţie de divorţ, ca să nu spunem de război, cu Comisia Europeană", a spus Radu F. Alexandru.

Vezi AICI înregistrarea integrală a emisiunii "Punctul de Întâlnire cu Radu Tudor
"

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close