Antena 3 CNN Politică Antonescu: Victor Ciorbea va candida cu siguranţă din partea USL

Antonescu: Victor Ciorbea va candida cu siguranţă din partea USL

Antonescu: Victor Ciorbea va candida cu siguranţă din partea USL
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    15 Oct 2012   •   13:40

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că fostul premier Victor Ciorbea va candida "cu siguranţă" din partea USL la alegerile parlamentare.

"Domnul Ciorbea, cu siguranţă. Acestea sunt detalii, nu le pot discuta acum", a afirmat şeful liberalilor, potrivit Agerpres.

În acest sens, Antonescu a arătat că, în Consiliul Naţional Executiv al PNL, care se va întruni cel mai probabil vineri, se va lua o decizie privind derogările de la statut pentru candidaţii care nu au o vechime în partid.

"Noi avem în statut prevederi de derogare şi tot astăzi (luni - n.r.) vom discuta cazul altor oameni, altor personalităţi ale vieţii publice pe care noi dorim să le propunem ca şi candidaţi ai USL pe locurile PNL şi pentru care vom discuta despre derogare. Derogarea însă nu o dă BPC, ci Consiliul Naţional, probabil vineri - am să propun vineri data pentru acest Consiliu Naţional -, va definitiva şi va vota toţi candidaţii", a explicat Crin Antonescu.

De asemenenea, preşedintele PNL a arătat că Biroul Politic Central discută luni despre încheierea unui acord între USL şi PNG şi despre candidatura lui George Becali, decizii care se vor lua prin vot.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, că George Becali va candida din partea USL într-un colegiu din sectorul 6, acelaşi în care va candida şi Dan Diaconescu, aliatul PDL, el afirmând că Becali va câştiga. "Cu Becali îl batem pe principalul aliat al PDL, Dan Diaconescu", a spus şeful social-democraţilor.

Europarlamentarul George Becali, finanţatorul Stelei, a declarat joi, că el va fi susţinut de USL pentru un mandat într-un colegiu din sectorul 6 al Capitalei, iar PNG va susţine uniunea la alegerile din iarnă.




×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close