Antena 3 CNN Politică Băsescu, ATAC la Ponta: Marele barcagiu s-a dus la mare "să mănânce mazăre", să-i dea portul "măscăriciului"

Băsescu, ATAC la Ponta: Marele barcagiu s-a dus la mare "să mănânce mazăre", să-i dea portul "măscăriciului"

Băsescu, ATAC la Ponta: Marele barcagiu s-a dus la mare "să mănânce mazăre", să-i dea portul "măscăriciului"
Sursa foto: Foto: facebook.com/victor.ponta
de M.Z.    |    01 Mai 2014   •   12:34

Preşedintele Traian Băsescu l-a atacat, joi, pe premierul Victor Ponta şi familia sa.

Într-un limbaj dur, şeful statului a condamnat prezenţa premierului pe litoral în această zi. În colimator a intrat şi Ilie Sârbu, socrul lui Ponta, despre care Băsescu spune că e un om "deformat". 


"Marele barcagiu Ponta s-a dus la mare să mănânce mazare, să-i dea portul, că e ultimul lucru pe care nu îl avea măscăriciul naţional. (...) Poziţiile ferme ale lui Ponta de a susţine acest baronet corupt sunt semnul că România intră sub controlul unor grupuri nelegitime. (...)

”Dacă Sârbu crede că trebuie înlocuit cu regimul baronilor, ce să îi spun? Că rămâne un om deformat, neadaptat la democraţie şi care crede că perioada lui Năstase poate să revină", a spus, joi, preşedintele Traian Băsescu, la B1 TV.

Premierul Victor Ponta se află, joi, în judeţul Constanţa, unde a inspectat lucrările la podul de la Agigea, va merge în cartierul de locuinţe sociale Henry Coandă, la una dintre pasarelele pietonale aflate în construcţie la Mamaia şi pe faleză, unde de asemenea au loc lucrări.
 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close