Antena 3 CNN Politică Băsescu, despre posibilitatea ca Isărescu să participe la alegerile prezidenţiale: "E o glumă!"

Băsescu, despre posibilitatea ca Isărescu să participe la alegerile prezidenţiale: "E o glumă!"

Băsescu, despre posibilitatea ca Isărescu să participe la alegerile prezidenţiale: "E o glumă!"
Sursa foto: Foto: Agerpres
18 Oct 2013   •   15:20
Preşedintele Traian Băsescu este de părere că posibilitatea ca Mugur Isărescu să participe la alegerile prezidenţiale de anul viitor este „o glumă”, arătând că este convins că Isărescu nu vrea să candideze.

"E o glumă. În primul rând sunt convins că nu vrea. Îl cunosc bine pe guvernator", a afirmat Traian Băsescu, întrebat cum vede o posibilă candidatură a lui Mugur Isărescu.

Preşedintele a mai spus că populaţia l-ar vedea pe Mugur Isărescu ca cel mai bun guvernator şi este o problemă schimbarea de pe o poziţie pe alta, relatează Mediafax.

"În al doilea rând, aduceţi-vă aminte, vă dau un exemplu practic, ca să vă exemplific un pricipiu: când am candidat cu Mircea Geoană la Primăria Capitalei, el avea un nivel de încredere mult mai mare decât mine, pe care o avea ca ministru de Externe. Când a intrat să facă ceva unde populaţia nu-l vedea, ca primar al Capitalei, l-am bătut din primul tur. A fost cel mai facil adversar pe care l-am avut. Pe Isărescu l-ar vedea însă ca cel mai bun guvernator. Este o mare problemă cu shift-ul de pe o poziţie pe alta", a explicat Băsescu.



×
Subiecte în articol: Mugur Isarescu alegeri prezidentiale
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close