Antena 3 CNN Politică Băsescu, în campanie: Îmi e cunoscută panica lui Vântu (VIDEO)

Băsescu, în campanie: Îmi e cunoscută panica lui Vântu (VIDEO)

Băsescu, în campanie: Îmi e cunoscută panica lui Vântu (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images
09 Sep 2010   •   13:05

Sorin Ovidiu Vântu a primit, joi, mandat de reţinere pentru 24 de ore. Omul de afaceri este acuzat de favorizarea fugii lui Nicolae Popa, fostul director Gelsor. Despre acest caz s-a discutat şi în timpul campaniei prezidenţiale din iarna trecută.

În timpul confruntării dintre cei doi candidaţi rămaşi în cursa pentru fotoliul de la Cotroceni, Traian Băsescu nu a ratat ocazia să vorbească despre acest caz, dovedind că este la curent cu evoluţia anchetei.

"Ieri a fost arestat Popa Nicolae, cel care  a devalizat, în numele lui Vântu, Gelsor şi FNI, alături de Ioana Vlas. Cel care îi căra banii cu sacoşa. Domnul Vântu are o mare problemă: unul din martori a fost arestat la Jakarta. Îmi este cunoscută panica în care un om care se teme şi care, probabil, l-a sprijinit să dispară din ţară intră când martorul principal apare şi autorităţile româneşti îl prind", afirma atunci Traian Băsescu.

Sorin Ovidiu Vântu nu este primul "mogul" reţinut la începutul unui mandat prezidenţial al lui Traian Băsescu. În mai 2005, Dinu Patriciu a fost de asemenea reţinut pentru 24 de ore. Omul de afaceri a fost eliberat a doua zi, după ce magistraţii au respins propunerea de arestare preventivă.

Antena3.ro


×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close