Antena 3 CNN Politică Băsescu, la Curtea Constituţională: Nu toate deciziile Parlamentului au nevoie de controlul dumneavoastră

Băsescu, la Curtea Constituţională: Nu toate deciziile Parlamentului au nevoie de controlul dumneavoastră

Băsescu, la Curtea Constituţională: Nu toate deciziile Parlamentului au nevoie de controlul dumneavoastră
Sursa foto: Foto: Agerpres
09 Noi 2011   •   11:47

Preşedintele Traian Băsescu a fost la Curtea Constituţională. Băsescu a participat la o şedinţă informală cu membrii Curţii.

Conform Mediafax, şeful statului a avut o întâlnire cu uşile închise, care nu a fost anunţată public nici de Curtea Constituţională şi nici de Administraţia Prezidenţială. Potrivit informaţiilor de pe site-ul instituţiei, Curtea Constituţională nu avea programată pentru miercuri vreo şedinţă.

Discuţia a durat mai bine de două ore. La ieşirea din instituţie, Traian Băsescu a precizat că a fost vorba despre o întâlnire interinstituţională normală, mai exact despre o invitaţie a preşedintelui Curţii, invitaţie la care i-a dat curs.

Referitor la subiectele discutate, preşedintele a precizat că unul dintre ele a fost legat de neclarităţile din actele normative, ordonanţe sau legi trecute prin Parlament şi care prin amendare creează confuzie sau contradicţie cu legile existente.

Un alt subiect a fost cel referitor la faptul că Parlamentul trimite orice hotărâre la Curtea Constituţională.

 


 





×
Subiecte în articol: presedinte Curtea Constitutionala sedinta
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close