Antena 3 CNN Politică Blaga are un avertisment pentru Udrea, care "face jocurile USL". Vezi ultimatumul preşedintelui PDL

Blaga are un avertisment pentru Udrea, care "face jocurile USL". Vezi ultimatumul preşedintelui PDL

Blaga are un avertisment pentru Udrea, care "face jocurile USL". Vezi ultimatumul preşedintelui PDL
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    27 Mar 2013   •   07:30

Elena Udrea face jocurile USL, iar dacă nu va respecta autoritatea preşedintelui de partid va trebui să plece din formaţiunea politică. "Eu nu am avut niciodată conflicte cu doamna Udrea, dar nu pot lucra în partid cu oameni care nu îmi recunosc autoritatea", a spus liderul PDL, Vasile Blaga, potrivit Gândul.

Blaga mai spune că preşedintele şi-a schimbat opinia despre partid în mai puţin de 24 de ore.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a precizat că Elena Udrea divizează partidul şi că se gândeşte serios să fie la fel de autoritar precum Traian Basescu. 

"Deci, doamna Udrea să nu mai facă jocurile PSD-ului şi USL-ului", a avertizat Vasile Blaga.

"Întrebată dacă recunoaşte autoritatea noii conduceri, legitimitatea noii conduceri, doamna Udrea a spus: n-am ce să recunosc, încă nu s-a soluţionat contestaţia. Dumneavoastră puteţi lucra cu nişte oameni în partid care nu vă vor recunoaşte autoritatea? Nu... Şi ce faceţi? Aplicăm statutul", a adăugat Blaga.

Vasile Blaga îl atacă şi pe Traian Băsescu.

"Respect întru totul decizia domnului preşedinte. Dragostea cu forţa se cheamă viol. Eu nu am ce să-mi reproşez în relaţia cu Traian Băsescu. Repet, nu am ce să-mi reproşez. (...) Sunt câteva lucruri cu care nu pot să fiu de acord în afirmaţiile sale. La ora 11 eram partidul care salva România, ce l-a făcut pe domnul preşedinte, ca seara să îşi ia adio de la noi", a continuat Vasile Blaga.

Vasile Blaga a fost reales preşedinte al PDL, la convenţia din 23 martie.

Şeful PDL a răspuns acuzaţiilor de fraudare a alegerilor din partid lansate de Elena Udrea, avertizând-o pe aceasta că nu face decât jocul USL şi sugerându-i că, dacă nu-i va recunoaşte autoritatea în partid, atunci trebuie să plece.



×
Subiecte în articol: vasile blaga Elena Udrea avertisment
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close