Antena 3 CNN Politică Blaga: Candidatul PDL la Preşedinţie va fi ales de toţi membrii de partid

Blaga: Candidatul PDL la Preşedinţie va fi ales de toţi membrii de partid

Blaga: Candidatul PDL la Preşedinţie va fi ales de toţi membrii de partid
Sursa foto: Foto: Agerpres
17 Aug 2013   •   14:37

Candidatul PDL la Preşedinţie va fi ales de toţi cei peste 300.000 de membri ai partidului, a precizat liderul PDL, Vasile Blaga, într-o conferinţă de presă după Colegiul Director, menţionând că speră ca acesta să fie şi candidatul dreptei, informează Mediafax.
   
"Am decis ca alegerea candidatului PDL la Preşedinţie să fie făcută de toţi cei peste 300.000 de membri de partid, nu prin electori, nu de aleşii locali, ci de toţi membrii", a spus Blaga.
  
El a exprimat, în acelaşi timp, disponibilitatea PDL de a colabora, după alegerile europarlamentare din 2014, cu celelalte partide politice de centru-dreapta, pentru a găsi "cea mai bună formulă" pentru alegerile prezidenţiale.
   
Vasile Blaga a spus, însă, că PDL speră ca acela care va fi ales candidatul partidului să fie şi candidatul dreptei la prezidenţialele de anul viitor.
   
Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, sâmbătă, la Baia Mare, după Colegiul Director, că viitorul candidat PDL la Preşedinţie va fi desemnat "prin votul tuturor membrilor de partid", Adrian Videanu afirmând, totodată, că acest lucru este "dovadă de democraţie maximă".
   
Pe ordinea de zi oficială a reuniunii s-au aflat poziţia PDL referitoare la principalele teme politice, stadiul şi strategia constituirii Guvernului alternativă al PDL, criterii pentru desemnarea candidaţilor PDL la alegerile pentru Parlamentul European din 2014, informare privind stadiul alegerilor interne din PDL, precum şi teme diverse.
  

×
Subiecte în articol: alegeri prezidentiale
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close