Antena 3 CNN Politică Blaga i-a sfătuit pe democrat-liberali: Alegeţi în conducere oameni "sută la sută PDL"

Blaga i-a sfătuit pe democrat-liberali: Alegeţi în conducere oameni "sută la sută PDL"

Blaga i-a sfătuit pe democrat-liberali: Alegeţi în conducere oameni "sută la sută PDL"
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    06 Apr 2013   •   11:28

Preşedintele PDL Vasile Blaga le-a cerut, sâmbătă, democrat-liberalilor reuniţi în CNC să aleagă în conducerea partidului oameni "100% PDL", precizând că formaţiunea va trebui să fie "un PDL unit", scrie Mediafax.
   
"Vă rog să alegeţi oameni sută la sută PDL, nu parţial PDL, oameni care să nu considere funcţia în BPN doar ca un trofeu al lor", a spus preşedintele PDL.
   
Blaga a spus că noua echipă de conducere a partidului va trebui să fie "creierul, dar şi vocea" PDL, care să-i reprezinte pe democrat-liberali, apreciind că pentru acest lucru PDL va trebui să fie unit şi  statutul partidului să fie respectat.
   
"Va trebui să facem opoziţie constantă actuualei puteri. Sunt pentru un partid unit, pentru un partid în care să dezvoltăm democraţia internă. Nimeni nu are dreptul, nici măcar preşedintele partidului, să se considere mai important decât partidul. Nimeni nu poate fi şi în partid şi în afara partidului", a adăugat preşedintele PDL.

Democrat-liberalii îşi aleg astăzi noii prim-vicepreşedinţi, secretarul general şi secretarii executivi.

Pentru cele patru funcţii de prim-vicepreşedinte candidează Anca Boagiu, Liviu Negoiţă, Ion Ariton, Andreea Paul şi Dorin Florea. Iniţial,  în cursă s-a înscris şi Teodor Paleologu, dar el a anunţat la începutul şedinţei că se retrage şi va candida doar pentru un post de vicepreşedinte.

×
Subiecte în articol: vasile blaga Blaga pdl
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close