Antena 3 CNN Politică Blaga: PDL nu va prezenta o propunere de premier la consultările cu preşedintele Băsescu

Blaga: PDL nu va prezenta o propunere de premier la consultările cu preşedintele Băsescu

Blaga: PDL nu va prezenta o propunere de premier la consultările cu preşedintele Băsescu
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    17 Dec 2012   •   10:27

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, la sediul partidului, că democrat-liberalii se vor prezenta la consultările de la Cotroceni fără o propunere de premier şi vor prezenta ca poziţie a partidului teme de interes naţional cum ar fi modificarea Constituţiei, un nou cod electoral şi reorganizarea administrativ-teritorială a României.

"Nu vom merge la Cotroceni cu o propunere de prim-ministru. Vom rămâne în Opoziţie şi vom sancţiona toate derapajele de la democraţie ale viitorului Guvern. În acelaşi timp, dacă vom fi solicitaţi vom participa la discuţii asupra unor teme de interes naţional pe care noi le-am menţionat în permanenţă. Aş spune doar trei dintre ele: modificarea Constituţiei, cod electoral şi reorganizarea administrativ-teritorială a României", a declarat Vasile Blaga, informează Agerpres.

Întrebat despre intenţia Partidului Forţa Civică de a se prezenta la Cotroceni cu o propunere de premier, Vasile Blaga a declarat că acest lucru este "o copilărie"."Nu cred că Forţa Civică va veni astăzi (luni -n.r.) cu o propunere de premier", a mai declarat preşedintele PDL.

Alături de Vasile Blaga, din delegaţia PDL care va participa la consultările de la Cotroceni mai fac parte prim-vicepreşedinţii Cezar Preda, Mihai Stănişoară, secretarul general Gheorghe Flutur şi vicepreşedintele Anca Boagiu, potrivit unor surse democrat-liberale.




×
Subiecte în articol: vasile blaga Consultari cotroceni
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close