Antena 3 CNN Politică Boc a avut nevoie de un podium pentru a vorbi la tribuna ONU (VIDEO)

Boc a avut nevoie de un podium pentru a vorbi la tribuna ONU (VIDEO)

Boc a avut nevoie de un podium pentru a vorbi la tribuna ONU (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
23 Sep 2010   •   12:05

Emil Boc a avut nevoie de un podium pentru a vorbi la tribuna ONU. Cu câteva secunde înainte ca şeful Executivului de la Bucureşti să-şi înceapă discursul, un funcţionar de la Naţiunile Unite a montat un podium de lemn pentru ca Emil Boc să ajungă la microfon.

De la prezidiu tocmai plecase premierul Olandei, ţară cu una dintre cele mai mari medii de înălţime din lume. Imediat după discurs, oficialii de la ONU au venit cu un podium de lemn. Aceasta pentru că urma un vorbitor ceva mai mic de înălţime.

După ce s-a urcat pe podium, premierul român a ţinut un discurs despre eradicarea sărăciei. Asta în timp ce în ţară, bugetarii protestau tocmai din această cauză.



Nu este prima dată când premierul este surprins în timp ce încerca să se înalţe în ochii lumii. La începutul anului, fotoreporterii Jurnalului Naţional l-au surprins pe premierul român ridicându-se pe vârfuri la poza de grup făcută cu ocazia summitul-ui mondial al procurorilor generali. Asta pentru că premierul de 1 metru şi 62 de centimetri dorea să fie la înălţimea colegilor de poză.

Boc se aseamănă în această privinţă cu un alt lider de talie mondială. Nicolas Sarkozy pare să fi patentat acest fel de şiretlicuri. La aniversarea debarcării din Normandia, preşedintele francez a cerut staff-ului său să amplaseze în spatele tribunei o lădiţă de lemn suficient de înaltă pentru ca, vorbind din spatele microfonului, să pară cam de aceeaşi statură ca preşedintele american Barack Obama.

Căţarat pe ea şi cu tot cu tocurile pantofilor, a câştigat încă 20 de centimetri, ceea ce înseamnă că părea chiar mai înalt decât Obama, care are un metru 87 înălţime.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Emil Boc podium inaltime
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close