Antena 3 CNN Politică Bogdan Teodorescu, la Sinteza Zilei: Traian Băsescu, beneficiar al comunismului, vorbeşte de anticomunism

Bogdan Teodorescu, la Sinteza Zilei: Traian Băsescu, beneficiar al comunismului, vorbeşte de anticomunism

Bogdan Teodorescu, la Sinteza Zilei: Traian Băsescu, beneficiar al comunismului, vorbeşte de anticomunism
12 Feb 2014   •   23:24

Analistul politic Bogdan Teodorescu consideră că „marea problemă a României este un anumit tip de ipocrizie, pe care noi trebuie să o vedem”.

„Traian Băsescu a fost un om care a fost un beneficiar al comunismului, a fost un om care a fost suspectat că a avut legături cu Securitatea, a fost un om care este implicat în afacerea dispariţiei flotei României. Acest om, omul implicat în dispariţia flotei României, vorbeşte de anticorupţie. Fostul beneficiar al sistemului comunist vorbeşte de anticomunism. Şi fostul personaj care era pe listele Securităţii vorbește de anti-securism”, a declarat Bogdan Teodorescu, invitat în emisiunea  Sinteza Zilei.

„Traian Băsescu există fiindcă în toată această lume, în toată această ţară, există oameni care au închis ochii la adevăratul Traian Băsescu şi au cultivat imaginea pe care el a vrut să şi-o impună”, a adăugat analistul politic.

Radu Tudor, la Sinteza Zilei: Eu cred că Traian Băsescu îl pedepseşte pe Mugur Isărescu

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close