Antena 3 CNN Politică Cătălin Cîrstoiu comentează zvonurile potrivit cărora s-ar retrage din cursa pentru Primăria Bucureşti: "Mă veţi felicita"

Cătălin Cîrstoiu comentează zvonurile potrivit cărora s-ar retrage din cursa pentru Primăria Bucureşti: "Mă veţi felicita"

Cătălin Cîrstoiu, candatul comun PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, reacţionează după scandalul declaraţiei de avere. 

Cătălin Cîrstoiu comentează zvonurile potrivit cărora s-ar retrage din cursa pentru Primăria Bucureşti: "Mă veţi felicita"
Sursa foto: Profimedia Images
de Georgiana Adam    |    30 Mar 2024   •   09:09

Medicul are mai multe bunuri deţinute de firma sa şi a soţiei, despre care susţine că au fost obţinute după ani de muncă. 

Totodată, doctorul Cătălin Cîrstoiu are un mesaj pentru grupurile de interese care răspândesc zvonuri potrivit cărora ar urma să se retragă din cursa pentru fotoliul de primar general.

"Doamnă, nu mă retrag din nicio cursă şi vreau să le spun acelor grupuri de interese să îşi vadă de treaba lor. 

Eu înţeleg că le e teamă, dar eu nu am să fac treaba aceasta", a reacţionat Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Generală.

Cât despre faptul că nu are trecute toate bunurile în declaraţia de avere, medicul spune: "Eu, de mai bine de 20 de ani, împreuna cu soţia mea, am muncit de ne-au sărit capacele pe româneşte.

Dacă astăzi sunt unii interesaţi să transforme munca unor oameni în subiect de dezbatere publică e treaba lor".

Întrebat dacă îşi propune să câştige, având în vedere că cum este pe locul 3, Cătălin Cîrstoiu a replicat: "Pe 9 iunie, mă veţi felicita".

×
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close