Antena 3 CNN Politică Cătălin Ivan scapă de judecata partidului

Cătălin Ivan scapă de judecata partidului

Cătălin Ivan scapă de judecata partidului
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    15 Dec 2014   •   09:08

Cătălin Ivan a scăpat momentan de judecata partidului, deşi toată lumea se aştepta să fie sancţionat pentru că şi-a criticat colegele. Se vorbea chiar de o excludere din partid.

Europarlamentarul nu înţelege de ce se doreşte sancţionarea sa, pentru că, spune el, nu le-a jignit pe Gabriela Firea şi pe Viorica Dăncilă. L-a atacat însă dur pe Liviu Dragnea şi a anunţat că ia în calcul să candideze la şefia PSD.

Cătălin Ivan vrea să cadă la pace cu colegele de partid care au cerut sancţionarea sa după ce le-ar fi jignit pe Gabriela Firea şi Viorica Dăncilă.

Europarlamentarul nu este la fel de împăciunitor când vine vorba despre Liviu Dragnea, care l-a numit "puşti obraznic". Mai mult, spune că ia în calcul să candideze la şefia PSD, lucru care îl deranjează pe Dragnea

Viorica Dăncilă spune însă că s-a simţit jignită când Cătălin Ivan a sugerat că a fost promovată pe alte criterii decât cele profesionale.

Scandalul din jurul lui Cătălin Ivan a pornit vineri, când acesta a aflat în direct la emisiunea 100 de minute că nu mai este şeful delegaţiei europarlamentarilor PSD şi că locul său a fost luat de Viorica Dăncilă.

Tot în direct, Ivan a spus că purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea, dă comunicate în numele partidului, dar care conţin de fapt opinii personale
.

×
Subiecte în articol: Catalin Ivan viorica dancila
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close