Antena 3 CNN Politică Ce ar face Videanu cu 1.500 de lei salariu, o soţie şomeră şi un copil la facultate: Şi-ar mai lua un job (VIDEO)

Ce ar face Videanu cu 1.500 de lei salariu, o soţie şomeră şi un copil la facultate: Şi-ar mai lua un job (VIDEO)

Ce ar face Videanu cu 1.500 de lei salariu, o soţie şomeră şi un copil la facultate: Şi-ar mai lua un job (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images
19 Aug 2010   •   10:02

Ministrul Adriean Videanu ne asigură că s-ar descurca foarte bine cu un salariu de 1.500 de lei şi cu o nevastă şomeră. Ba ar mai putea să şi ţină un copil la facultate. Bineînţeles că ministrul Economiei nu poate decât să-şi imagineze cum arată o astfel de viaţă, pentru că este unul dintre cei mai bogaţi miniştri ai Cabinetului Boc.

Jurnaliştii de la publicaţia online renne.ro l-au pus pe Adriean Videanu să se pună în pielea unui profesor de provincie, cu un salariu de 1.500 de lei, o soţie şomeră şi un copil la facultate. Întrebat cum ar gestiona aceşti bani, Videanu a răspuns simplu şi sec: bine.

"Păi fiecare îşi gestionează banii în funcţie de priorităţile pe care şi le face. Ştiţi cum este vorba românească, nu te întinde mai mult decât ai plapuma. Asta e", spune Videanu.

La fel ca preşedintele Traian Băsescu, şi ministrul Economiei îi trimite pe profesori să-şi mai ia o slujbă.

"În primul rând m-aş gândi să mai am un nou job, să pot avea venituri suplimentare. Evident, cu această sumă nu poţi să ai aşteptări foarte mari, de aceea trebuie să încerci tu singur să-ţi găseşti soluţii pentru tine în ideea de a-ţi completa veniturile", mai spune ministrul.

Pentru Adriean Videanu însă, profesorul de provincie e doar cel care trăieşte la ţară.

"Nu e o ruşine nici să munceşti pământul, nici să găseşti soluţii suplimentare", a mai declarat Videanu.



Antena 3


×
Subiecte în articol: Adriean Videanu ministru economie salariu
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close