Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu, atac dur la adresa lui Victor Ponta: E inacceptabil ce a făcut premierul

Crin Antonescu, atac dur la adresa lui Victor Ponta: E inacceptabil ce a făcut premierul

Crin Antonescu, atac dur la adresa lui Victor Ponta: E inacceptabil ce a făcut premierul
Sursa foto: Foto: Intact Images
04 Oct 2013   •   12:46

Liderul PNL Crin Antonescu a avut o reacţie dură după scandalul dintre Băsescu şi Ponta de ieri. Antonescu spune că este inacceptabil felul în care şeful Executivului a vorbit în numele procurorului general.

Preşedintele PNL a calificat şi telefonul dat de Traian Băsescu procurorului general drept "inacceptabil".

Prin atribuţiile constituţionale, premierul nu poate şi nu are nevoie nici să dea explicaţii, nici mesaje în numele procurorului general, a declarat Crin Antonescu.

Purtătorul de cuvânt al PSD, despre declaraţiile lui Crin Antonescu: A venit cu mesaje bombastice ca să facă rating la televizor

Referindu-se la declaraţiile din ultimele zile ale preşedintelui şi premierului, Antonescu a arătat că, dacă în cazul primului-ministru păstrează speranţa că "a fost doar o greşeală", impresia generală pe care acestea le transmit este aceea de "mesaje de forţă pe deasupra legilor, a principiilor, a cetăţenilor".

"Mesaje de forţă care vor să spună: eu controlez în această zonă mai mult sau eu controlez încă - în cazul preşedintelui - această zonă", a continuat el.


Traian Băsescu se gândeşte să denunţe pactul de coabitare cu Victor Ponta. Preşedintele vrea să rupă înţelegerea cu premierul pe care îl acuză că "a intrat cu bocancii în justiţie". De cealaltă parte, premierul a declarat că nu e impresionat şi că Traian Băsescu face circ, ca de obicei.

Pactul dintre preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta a fost semnat în 12 decembrie 2012. Documentul a fost îmnânat la scurt timp după aceea, de către şeful statului, mai multor lideri ai Uniunii Europene.



×
Subiecte în articol: Crin Antonescu Victor Ponta
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close