Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu: Nimeni din echipa lui Băsescu nu se regăseşte în viitorul guvern

Crin Antonescu: Nimeni din echipa lui Băsescu nu se regăseşte în viitorul guvern

Crin Antonescu: Nimeni din echipa lui Băsescu nu se regăseşte în viitorul guvern
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    30 Apr 2012   •   20:59

Nimeni din "echipa" lui Traian Băsescu nu va rămâne în viitorul guvern care va fi condus de premierul desemnta Victor Ponta, a spus Crin Antonescu, preşedintele al USL, în ediţia de luni a emisiunii La ordinea zilei, de la Antena 3.

"Nimeni din gaşca lui Băsescu nu va fi în vreo structură de putere a noastră. Actuala putere a guvernat prost, iar noi avem oameni buni", a declarat preşedintele PNL, Crin Antonescu, la Antena 3.

Numele din actuala putere vehiculate în presă că ar putea fi preluate în viitorul guvern Ponta sunt Cătălin Predoiu, ministrul Justiţiei şi Leonard Orban, ministrul Afacerilor Europene.

Şeful liberalilor nu a dorit să spună niciun nume din structura viitorului guvern care va fi condus de premierul desemnat Victor Ponta, însă a ţinut să precizeze că nimeni din echipa şefului statului nu va rămâne în viitorul cabinet.

De asemenea, preşedintele PNL a mai spus că şi-a împărţit ministerele în mod echitabil cu şeful PSD, fără să existe neîneţelegeri între ei pe această temă.

"Premierul (Victor Ponta - n.r.)a propus o structură, un partaj al ministerelor şi, în linii mari, şi o echipă, cerându-mi părerea despre miniştri liberali, dar decizia finală îi aparţine. Ce a propus ca structura de ministere, mi s-a părut judicios, am fost de acord şi am mai făcut nişte schimbări de comun acord în structura ministerelor", a precizat Antonescu.

Citeşte şi Noul guvern care va fi condus de premierul desemnat Victor Ponta nu va admite niciun fel de imixtiune a preşedintelui Traian Băsescu în politică, a declarat Crin Antonescu, preşedinte al USL, în ediţia de luni a emisiunii La ordinea zilei, de la Antena 3.




×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close