Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu: PNL doreşte retragerea dintr-un Parlament de multă vreme ilegitim

Crin Antonescu: PNL doreşte retragerea dintr-un Parlament de multă vreme ilegitim

Crin Antonescu: PNL doreşte retragerea dintr-un Parlament de multă vreme ilegitim
Sursa foto: Foto: INTACT Images
23 Ian 2012   •   19:50

Crin Antonescu, a declarat, luni seară, în urma unei şedinţe a Biroului Permanent PNL, că grupul pe care îl reprezintă ia în calcul retragerea în bloc din Parlament, cu precizarea revenirii "doar prin votul românilor".

"Am văzut care este refuzul puterii faţă de această variantă, şi, din ceea ce am discutat  în această seară se poate degaja, şi sunt mandatat să comunic acest lucru, un consens în legătură nu numai cu disponibilitatea, dar cu dorinţa parlamentarilor liberali de a se retrage din acest Parlament şi a nu reveni decât atunci când vom reveni prin votul românilor chemaţi la urne" a declarat liderul PNL Crin Antonescu.

Decizia liberalilor vine după ce puterea a refuzat declanşarea alegerilor anticipate, în cadrul şedinţei extraordinare a Parlamentului

"Am văzut limpede la această întâlnire că avem o problemă şi 2 soluţii: Prima soluţie este a puterii -  şi anume să o ţinem tot aşa ca până acum, iar cea de-a doua, a opoziţiei - de a chema oamenii la alegeri anticipate" a adăugat Antonescu.

Crin Antonescu a precizat că decizia de a demisiona în bloc a liberalilor nu a fost încă prezentată în USL însă urmează a fi dezbătută. Antonescu a confirmat demisia în alb a deputatului PNL Ludovic Orban, precizând că el a fost primul liberal care a luat această decizie.

"Vom discuta cu partenerii noştri din PSD, din PC, şi vom încerca a găsim o soluţie comună. Noi ne-am dori să fie aceasta", a spus Antonescu.

 


CITIŢI ŞI:

Deputatul PNL Ludovic Orban a demisionat din Parlament. Adriana Săftoiu, Mircea Diaconu şi Ciprian Dobre şi-au anunţat şi ei demisia


 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close