Antena 3 CNN Politică PNL schimbă candidatul pentru Primăria Capitalei. Bușoi, înlocuit cu Ludovic Orban

PNL schimbă candidatul pentru Primăria Capitalei. Bușoi, înlocuit cu Ludovic Orban

PNL schimbă candidatul pentru Primăria Capitalei. Bușoi, înlocuit cu Ludovic Orban
Sursa foto: Foto: Agerpres
22 Feb 2016   •   13:07
PNL a luat decizia, luni, de a-l retrage pe Cristian Bușoi din cursa pentru candidatura la Primăria Capitalei și de a-l înlocui cu Ludovic Orban.

Decizia ar fi fost luată după ce sondajele interne au arătat că Orban este mult mai bine plasat decât Buşoi să câştige alegerile. 
 
Hotărârea a fost luată luni, în Biroul Permanent Național (BPN) al partidului.

Buşoi: Nu mă opresc, nu dezertez, doar predau ştafeta unui coleg

”PNL are o simplă obligație, să câștige. Pentru asta am decis să susțin candidatul PNL și să câștigăm împotriva PSD. (...) Nu mă opresc, nu dezertez, doar predau ştafeta unui coleg”, a spus Cristian Bușoi.
 
Bușoi a spus că îl va susține pe candidatul PNL pentru Primărie, Ludovic Orban.
 
”Deci, luptăm împreună pentru conducerea PNL. (...) Cred în șansa lui Orban de a convinge electoratul”, a spus, luni, liberalul Cristian Bușoi.


Ludovic Orban: Sunt pregătit să parcurg paşii pentru desemnarea mea ca şi candidat

La rândul său, Orban s-a arătat onorat de propunerea colegilor săi de a fi candidat pentru scaunul de la Primăria Capitalei.
 
”Sunt onorat de propunerea colegilor mei, sunt pregătit sa parcurg următorii pași procedurali pentru desemnarea mea ca și candidat, mai exact votul în conducerea PNL București și votul în PBN”, a spus, luni, Ludovic Orban.
 
”Candidez pentru că București are neveoie de o mână pricepută, de o persoană cu viziune, iar bucureștenii să trăiască într-o capitală demnă de UE. Sunt hotărât să-mi pun toată energia, forța de care dispun, priceperea mea, alături de echipa PNL pentru a atinge obiectivul nostru, și anume câștigarea Primăriei Capitalei și a primăriilor de sector”, a adăugat deputatul liberal.
 
Citiți și Cine este Ludovic Orban, candidatul pe care mizează PNL în bătălia pentru Capitală
 

×
Subiecte în articol: Cristian Busoi PNL primaria capitalei
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close