Antena 3 CNN Politică Dan Voiculescu a demisionat din Senat: Renunţ la imunitate, ca Justiţia să poată să-şi facă datoria

Dan Voiculescu a demisionat din Senat: Renunţ la imunitate, ca Justiţia să poată să-şi facă datoria

Dan Voiculescu a demisionat din Senat: Renunţ la imunitate, ca Justiţia să poată să-şi facă datoria
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    28 Ian 2013   •   15:35
Senatorul PC Dan Voiculescu a anunţat, luni, că renunţă la imunitatea de parlamentar şi demisionează din Senat, motivând că vrea, ca în acest fel, Justiţia să poată să-şi facă datoria.

"Pentru că în ultimul timp se speculează că imunitatea a devenit o piedică în realizarea actului de Justiţie, fie că e vorba de imunitatea parlamentară, fie că e vorba de imunitatea prezidenţială, am o declaraţie. Pentru că există un dosar în Justiţie, în care am fost implicat, există numele meu în acest dosar, am luat decizia ca de astăzi (luni - n.r.) să renunţ la imunitatea parlamentară, astfel încât Justiţia să poată să-şi facă datoria. Ca atare, demisionez din Senat", a spus preşedintele-fondator al PC, Dan Voiculescu, luni, în plenul Senatului.

Dan Voiculescu a depus marţi jurământul ca senator, în cadrul unei şedinţe solemne, care a debutat cu intonarea Imnului naţional.

Citeşte şi Dan Voiculescu, propunere către Băsescu: Nu ar fi el dispus să renunţe la imunitate în favoarea Justiţiei, dacă pentru el Justiţia e atât de importantă?
 




 

×
Subiecte în articol: Dan Voiculescu
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close