Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Descoperiți Cine e femeia care nu lipsește de lângă președintele Iohannis

Cine e femeia care nu lipsește de lângă președintele Iohannis

Delia Dinu se numește femeia care apare mai mereu lângă președinte, chiar și în momentele în care Carmen Iohannis lipsește. Este șefa Protocolului de la Cotroceni, aflată acolo încă din vremea președinției lui Traian Băsescu.

Cine e femeia care nu lipsește de lângă președintele Iohannis
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Iul 2023   •   11:59

Însă în mandatul lui Klaus Iohannis a ajuns, practic, cel mai puternic om din Administrația Prezidențială, după ce, într-un gest fără precedent, Iohannis a desființat Cancelaria prezidențială.

Astfel, șefa protocolului a ajuns să aibă rang de consilier prezidențial, spre deosebire de ceilalți membri ai staff-ului, care au doar rang de consilieri de stat.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Din acel moment, în multe rânduri s-a speculat că este omul de la Cotroceni în care Klaus Iohannis are cea mai mare încredere și nu este exclus să fie chiar infiltratul sistemului pe lângă președinte.

Asta poate și pentru că, înainte să ajungă la Administrația Prezidențială, în anul 2005, a lucrat timp de 12 ani la SPP.

Gurile rele au zis chiar că îi aduce horoscopul în fiecare dimineață lui Klaus Iohannis, iar în timpul celebrului scandal cu flacăra violet de la dezbaterea prezidențială din 2009, când Mircea Geoană a acuzat intervenții paranormale, a apărut pentru prima dată și numele Deliei Dinu.

Mircea Geoană a vorbit despre un om de la Cotroceni care era mereu acolo în momentele când se simțea rău, fără însă să nominalizeze.

Corneliu Vadim Tudor a susținut că ar fi fost vorba despre Delia Dinu și că s-ar fi dus la persoane cu preocupări paranormale împreună cu Elena Udrea.

 

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close