Antena 3 CNN Politică Detalii din dosarul primarului-SPION. Gheorghe Nichita o urmărea pe amantă şi cu DETECTIVI PARTICULARI

Detalii din dosarul primarului-SPION. Gheorghe Nichita o urmărea pe amantă şi cu DETECTIVI PARTICULARI

Detalii din dosarul primarului-SPION. Gheorghe Nichita o urmărea pe amantă şi cu DETECTIVI PARTICULARI
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    06 Mai 2015   •   10:30

Gheorghe Nichita i-a spart mailul iubitei cu ajutorul Poliţiei locale. Sunt detalii din motivarea judecătorilor. Mai mult, Nichita avea şi detectivi particulari care să o urmărească pe tânără, nu doar pe cei de la Poliţia locală. 


De asemenea, când fosta amantă a acestuia a vrut să plece din Primărie, a trimis controale la firma care urma să o angajeze ca să-i intimideze pe patroni. 
 
Poliţiştii locali erau obligaţi să îşi folosească maşinile personale, pentru ca iubita primarului să nu descopere că este supravegheată. 
 
Judecătorii nu au considerat de cuviinţă să îl aresteze preventiv pe Gheorghe Nichita, pentru că nu reprezintă pericol public. 
 
Misiunile poliţiştilor locali însărcinaţi de Gheorghe Nichita să îi urmărească amanta nu erau deloc uşoare. Erau nevoiţi să acţioneze cu maximă prudenţă şi uneori să folosească maşinile personale, pentru că cele pentru patrulare i-ar fi deconspirat.
 
POLIŢIŞTII O URMĂREAU PE ADINA SAMSON CU MAŞINILE PERSONALE
Întrucât la sediul poliţiei locale nu a fost găsit niciun autoturism fără însemnele instituţiei, H.L.M. a convenit cu subalternul său ca cel din urmă să se deplaseze cu autoturismul personal în vederea efectuării verificării respective.
Sursa: referatul procurorilor 
 
Chiar dacă aveau sarcini peste sarcini date de primar, poliţiştii locali din Iaşi tot nu îi intrau în graţii. Nichita obişnuia să se plângă de modul în care poliţia locală îi supraveghea amanta. Edilul s-a enervat teribil când o femeie poliţist a pierdut-o din ochi pe Adina Samson la un interviu de angajare. 
 
NICHITA, MEREU NEMULŢUMIT DE POLIŢIŞTI 
Poliţistul local care s-a ocupat de preluarea în supraveghere a numitei Adina Samson a confundat-o pe aceasta cu o altă persoană, iar persoana de sex feminin care a intrat în sală conform cerinţelor edilului nu a identificat-o în interior. 
Sursa: referatul procurorilor 
 
Pentru a evita eventualele scăpări ale ofiţerilor de la Poliţia Locală, Nichita a trecut la supraveghere sporită. A pus pe urmele amantei chiar detectivi particulari, prin intermediul adjunctului şefului Poliţiei Locale, Ştefan Avîrvarei. 
 
 
NICHITA, CU DETECTIVII PARTICULARI PE URMELE AMANTEI 
Adina Samson i-a transmis lui Gheorghe Nichita printr-un SMS faptul că este urmărită de un autoturism. Ştefan Avîrvarei l-a contactat pe unul dintre detectivii particulari care la acel moment supraveghea deplasarea prin Iaşi a numitei Adina Samson pentru a verifica dacă autoturismul menţionat aparţine echipei de detectivi. 
Sursa: referatul procurorilor 
 
Judecătorii susţin însă că procurorii nu au reuşit să demonstreze că folosirea agenţilor de la poliţia locală în scop personal reprezintă pericol public. 
 
JUDECĂTORII NU AU AVUT PROBE SUFICIENTE PENTRU ARESTARE
În măsura în care se va demonstra implicarea unui număr atât de ridicat de agenţi  în executarea misiunilor încredinţate de inculpatul Gheorghe Nichita încât actele de violenţă stradală au cunoscut o amplificare tocmai pe fondul lipsei de acţiune, va putea fi reţinut ca temei pentru dispunerea măsurii arestării preventive. 
Sursa: referatul procurorilor 
 
În actualul stadiu al cercetărilor, în opinia judecătorului, acuzaţiile legate de cum primarul folosea poliţiştii pentru interesul personal nu sunt susţinute de dovezi. 

Telenovela primarului-SPION de la Iaşi. Amanta lui Nichita: M-a AMENINŢAT, m-a LOVIT. Am înregistrări cu ameninţările

Gheorghe Nichita, baronul spion din Iaşi, a fost plasat sub control judiciar. Potrivit surselor judiciare, primarul din Iaşi nu a vrut să dea declaraţii în faţa instanţei. Din referatul procurorilor DNA reiese că Gheorghe Nichita folosea Poliţia Locală pentru a-şi urmări amanta, o tânără care lucra tot în Primăria Iaşi.  
 

×
Subiecte în articol: Gheorghe Nichita
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close