x close

Fii alături de noi!

Deziluzia optică: Ceauşescu, nu fi trist/ Şi Klaus e fashionist

de S.T.   •   29 Ian 2016   •   21:14
Deziluzia optică: Ceauşescu, nu fi trist/ Şi Klaus e fashionist 534
Ceauşescu, nu fi trist/ Şi Klaus e fashionist

Klaus Iohannis s-a afişat la Iaşi, la sărbătorirea Unirii, cu o căciulă ca cea purtată de Ceauşescu în 1989. Căciula asta nu le-a purtat noroc, amândoi au sfârşit-o rău la proces. Iohannis a păţit-o mai rău, că la el nimic nu poate fi mai rău decât să-i iei o casă.

Numai Băsescu nu avea căciulă de dictator, el avea fes, pentru că fesul stă mai lipit de cap, cade mai greu, ar fi pierdut o caciulă ca a lui Ceauşescu în fiecare seară.


Emisiunea "Deziluzia optică" vă prezintă politicienii într-una dintre puţinele ipostaze în care nu mint: în poze. Şi cum de multe ori o poză face cât o mie de cuvinte, vă invităm în fiecare zi să-i vedeţi pe oamenii politici aşa cum nu şi-ar dori să fie văzuţi: aşa cum sunt în realitate.
 
O emisiune neîncrâncenată, prezentată cu umor de Felix Rache.


Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

Divorț cu amânări! Cine s-a răzgândit de această dată în cuplul Borcea-Vidican

Divorțul dintre Alina și Cristi Borcea se lasă din nou așteptat, spre disperarea Valentinei Pelinel, cea care speră că în curând va fi așezată la casa ei.

27 Iul 2016  •  10:07

sati