x close

Fii alături de noi!

Deziluzia optică: Ceauşescu, nu fi trist/ Şi Klaus e fashionist

de S.T.   •   29 Ian 2016   •   21:14
Deziluzia optică: Ceauşescu, nu fi trist/ Şi Klaus e fashionist 534
Ceauşescu, nu fi trist/ Şi Klaus e fashionist

Klaus Iohannis s-a afişat la Iaşi, la sărbătorirea Unirii, cu o căciulă ca cea purtată de Ceauşescu în 1989. Căciula asta nu le-a purtat noroc, amândoi au sfârşit-o rău la proces. Iohannis a păţit-o mai rău, că la el nimic nu poate fi mai rău decât să-i iei o casă.

Numai Băsescu nu avea căciulă de dictator, el avea fes, pentru că fesul stă mai lipit de cap, cade mai greu, ar fi pierdut o caciulă ca a lui Ceauşescu în fiecare seară.


Emisiunea "Deziluzia optică" vă prezintă politicienii într-una dintre puţinele ipostaze în care nu mint: în poze. Şi cum de multe ori o poză face cât o mie de cuvinte, vă invităm în fiecare zi să-i vedeţi pe oamenii politici aşa cum nu şi-ar dori să fie văzuţi: aşa cum sunt în realitate.
 
O emisiune neîncrâncenată, prezentată cu umor de Felix Rache.


În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Cher și-a înfuriat fanii cu mesajul postat pe Twitter după atentatul de la Ataturk

Cher și-a înfuriat fanii pe Twitter cu o postare făcută imediat după atentatul terorist de pe aeroportul Ataturk din Istanbul. Celebra artistă a postat un mesaj în care a afirmat că se roagă pentru...

29 Iun 2016  •  16:32

sati