x close

Fii alături de noi!

Deziluzia optică. Gheorghe, în postul tăcerii la DNA

de 17 Feb 2016   •   23:54
Chemat să depună mărturie în procesul de corupție al lui Puiu Popoviciu, Gigi Becali și-a retras denunțul. A zis că denunțul a fost bazat pe informații obtinuțe pe surse, nu pe fapte reale. 
 
Noul Gheorghe nu este turnător ca vechiul Gigi, el își ia informațiile din trei surse, ca ziariștii: Tatăl, Fiul și Sfântul Duh. S-a ales cu dosar penal, pentru denunț calomnios. Se pare că, după ce nu a respectat portunca ”Să nu furi”, nu respectă nici porunca ”Să nu minți”. Din 10 porunci, respectă numai opt.

Emisiunea "Deziluzia optică" vă prezintă politicienii într-una dintre puţinele ipostaze în care nu mint: în poze. Şi cum de multe ori o poză face cât o mie de cuvinte, vă invităm în fiecare zi să-i vedeţi pe oamenii politici aşa cum nu şi-ar dori să fie văzuţi: aşa cum sunt în realitate.

O emisiune neîncrâncenată, prezentată cu umor de Felix Rache.
 
poza

Actualitate

O ploaie de 30 de minute a transformat parcarea unui mall în piscină

Parcarea unui mall din Bacău s-a transformat în piscină după o ploaie torențială de 30 de minute. Un bărbat a profitat de moment și s-a apucat să înoate în parcarea plină de...

26 Iun 2016  •  16:04

poza

Show

Nicoleta Luciu, despre relația cu soțul ei: Face foarte rar asta

Nicoleta Luciu a mărturisit că este complimentată foarte rar de soțul ei Zsolt Csergo, deși în 1999 frumuseţea ei a fost apreciată şi răsplătită cu titlul de ”Miss România”, potrivit ca...

26 Iun 2016  •  15:45

sati