x close

Fii alături de noi!

Deziluzia optică. Gheorghe, în postul tăcerii la DNA

de 17 Feb 2016   •   23:54
Chemat să depună mărturie în procesul de corupție al lui Puiu Popoviciu, Gigi Becali și-a retras denunțul. A zis că denunțul a fost bazat pe informații obtinuțe pe surse, nu pe fapte reale. 
 
Noul Gheorghe nu este turnător ca vechiul Gigi, el își ia informațiile din trei surse, ca ziariștii: Tatăl, Fiul și Sfântul Duh. S-a ales cu dosar penal, pentru denunț calomnios. Se pare că, după ce nu a respectat portunca ”Să nu furi”, nu respectă nici porunca ”Să nu minți”. Din 10 porunci, respectă numai opt.

Emisiunea "Deziluzia optică" vă prezintă politicienii într-una dintre puţinele ipostaze în care nu mint: în poze. Şi cum de multe ori o poză face cât o mie de cuvinte, vă invităm în fiecare zi să-i vedeţi pe oamenii politici aşa cum nu şi-ar dori să fie văzuţi: aşa cum sunt în realitate.

O emisiune neîncrâncenată, prezentată cu umor de Felix Rache.
 
Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

Andra intervine în scandalul momentului. Lovitură neașteptată

După ce a devenit ţinta escrocilor, Andra a postat pe pagina de Facebook un mesaj pentru fanii ei. În doar două zile mesajul a strâns zeci de mii de likeuri și shareuri, transformând astfel planul...

24 Iul 2016  •  18:17

sati