x close

Fii alături de noi!

Deziluzia optică. Gheorghe, în postul tăcerii la DNA

de 17 Feb 2016   •   23:54
Chemat să depună mărturie în procesul de corupție al lui Puiu Popoviciu, Gigi Becali și-a retras denunțul. A zis că denunțul a fost bazat pe informații obtinuțe pe surse, nu pe fapte reale. 
 
Noul Gheorghe nu este turnător ca vechiul Gigi, el își ia informațiile din trei surse, ca ziariștii: Tatăl, Fiul și Sfântul Duh. S-a ales cu dosar penal, pentru denunț calomnios. Se pare că, după ce nu a respectat portunca ”Să nu furi”, nu respectă nici porunca ”Să nu minți”. Din 10 porunci, respectă numai opt.

Emisiunea "Deziluzia optică" vă prezintă politicienii într-una dintre puţinele ipostaze în care nu mint: în poze. Şi cum de multe ori o poză face cât o mie de cuvinte, vă invităm în fiecare zi să-i vedeţi pe oamenii politici aşa cum nu şi-ar dori să fie văzuţi: aşa cum sunt în realitate.

O emisiune neîncrâncenată, prezentată cu umor de Felix Rache.
 
poza

Actualitate

ZIUA COPILULUI 2016, sărbătorită de Google cu un logo special. Ce să faci de ZIUA COPILULUI 2016

ZIUA COPILULUI 2016. Ca de fiecare dată în ultimii, Google celebreză ZIUA COPILULUI 2016 cu un logo special. Trimite un mesaj frumos de ZIUA COPILULUI 2016! ZIUA COPILULUI 2016 "Ziua copiilor patriei, a...

01 Iun 2016  •  02:18

poza

Show

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au aflat sexul copilului! E 100% sigur

Visul de a deveni părinţi este pe cale să se împlinească, dar lucrurile bune nu se opresc aici. Pentru Bianca şi Victor Slav fericirea pare să bată la uşă în fiecare zi, scrie antenastars.ro. Cei...

31 Mai 2016  •  16:27

sati