x close

Fii alături de noi!

Deziluzia optică. Gheorghe, în postul tăcerii la DNA

de 17 Feb 2016   •   23:54
Chemat să depună mărturie în procesul de corupție al lui Puiu Popoviciu, Gigi Becali și-a retras denunțul. A zis că denunțul a fost bazat pe informații obtinuțe pe surse, nu pe fapte reale. 
 
Noul Gheorghe nu este turnător ca vechiul Gigi, el își ia informațiile din trei surse, ca ziariștii: Tatăl, Fiul și Sfântul Duh. S-a ales cu dosar penal, pentru denunț calomnios. Se pare că, după ce nu a respectat portunca ”Să nu furi”, nu respectă nici porunca ”Să nu minți”. Din 10 porunci, respectă numai opt.

Emisiunea "Deziluzia optică" vă prezintă politicienii într-una dintre puţinele ipostaze în care nu mint: în poze. Şi cum de multe ori o poză face cât o mie de cuvinte, vă invităm în fiecare zi să-i vedeţi pe oamenii politici aşa cum nu şi-ar dori să fie văzuţi: aşa cum sunt în realitate.

O emisiune neîncrâncenată, prezentată cu umor de Felix Rache.
 
poza

Actualitate

Accident grav în Brașov. Un motociclist și-a pierdut viața

Accident grav astăzi după amiază în municipiul Săcele, în zona podului de la Dârste, în care a fost implicat un motociclist. Se pare că acesta a intrat cu motorul într-un...

29 Sep 2016  •  20:46

poza

Show

Delia, anunț important pentru toți fanii ei. Ce le-a transmis artista, pe Facebook

Delia va susține un un show spectaculos, în luna decembrie, la Teatrul Național București. Artista  a explicat de ce biletele la concertul ei din decembrie, Delia’s Winter Wonderland, costa 490 și 69...

29 Sep 2016  •  19:55

sati