Antena 3 CNN Politică Dragnea: Ne-au sunat maghiari care ne-au spus să nu luăm UDMR la guvernare

Dragnea: Ne-au sunat maghiari care ne-au spus să nu luăm UDMR la guvernare

Dragnea: Ne-au sunat maghiari care ne-au spus să nu luăm UDMR la guvernare
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    17 Dec 2012   •   10:59

PSD a primit apeluri telefonice de la cetăţeni maghiari care le-au spus social-democraţilor să nu ia UDMR la guvernare, a declarat, luni, secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, după şedinţa uniunii.

"Subiectul cu UDMR e foarte fierbinte. Reacţiile din ţară sunt destul de intense. Am primit şi la sediul PSD, paradoxal, joi şi vineri, zeci de telefoane de la cetăţeni de etnie maghiară care zic să nu intre (UDMR la guvernare - n.r.)", a anunţat, luni, social-democratul Liviu Dragnea.

Secretarul general al social-democraţilor nu a dorit însă să precizeze şi motivele pe care le-au invocat au invocat maghiarii, motivând că au fost discuţii private.

Liderii USL s-au întâlnit luni dimineaţă la sediul USL pentru o şedinţă scurtă, înainte de a merge la consultările de la Palatul Cotroceni, pentru desemnarea premierului.  

Anunţul premierului Victor Ponta, făcut chiar din seara alegerilor parlamentare, că USL se gândeşte să coopteze UDMR la guvernare, a stârnit o serie de reacţii în presă.

Citeşte şi Badea: E o mare măgărie ce face USL. E sinistru ca în seara alegerilor să anunţi alianţă cu UDMR

Ciutacu: "Da, Ponta ne-a înşelat. Este incorect faţă de noi, electorii. E la fel cum s-ar simţi el, dacă nu l-ar nominaliza Băsescu premier"




×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Mircea Badea
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close