Antena 3 CNN Politică Ecaterina Andronescu, despre votul pentru şefia interimară a PSD: Întotdeauna e mai potrivit cel care câştigă cele mai multe voturi

Ecaterina Andronescu, despre votul pentru şefia interimară a PSD: Întotdeauna e mai potrivit cel care câştigă cele mai multe voturi

Ecaterina Andronescu, despre votul pentru şefia interimară a PSD: Întotdeauna e mai potrivit cel care câştigă cele mai multe voturi
Sursa foto: Foto: Agerpres
22 Iul 2015   •   18:32

Vicepreşedintele PSD Ecaterina Andronescu a afirmat, la finalul votului din Comitetul executiv pentru şefia interimară a PSD, că îi apreciază pe cei doi candidaţi, Liviu Dragnea şi Rovana Plumb, arătând că îşi doreşte să lucreze cu oricare dintre ei.

Vicepreşedintele PSD a refuzat să le spună jurnaliştilor cu cine a votat, dintre cei doi candidaţi, argumentând că îşi doreşte o echipă unită, în care să "nu ne uităm urât unii la alţii".

"Întotdeauna e mai potrivit cel care câştigă cele mai multe voturi", a subliniat fostul ministru.

Ecaterina Andronescu a reiterat că îşi doreşte să existe un Congres al PSD în luna noiembrie a acestui an.

"Cred că e bine să avem un preşedinte legitimat de votul delegaţiilor la Congres. Avem o decizie oficială. Ea aparţine Consiliului Naţional", a spus Andronescu.

Întrebată de jurnalişti dacă este de părere că o femeie este potrivită pentru o funcţie de conducere, Ecaterina Andronescu a afirmat că "o femeie este la fel de inteligentă şi poate să îşi asume orice responsabilitate".

Social-democraţii s-au reunit, miercuri, pentru a-şi alege liderul interimar, după ce premierul Victor Ponta s-a retras de la conducerea PSD, dar şi pentru a stabili data la care va fi organizat viitorul Congres al partidului.

Mai mulţi lideri PSD, între care Victor Ponta, Liviu Dragnea, Valeriu Zgonea, Marian Oprişan, Liviu Pop, Mihai Sturzu, Constantin Niţă, s-au aflat la biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, înainte de începerea şedinţei Comitetului Executiv Naţional.



×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close