Antena 3 CNN Politică Frunzăverde (fost PDL-ist) îl atacă dur pe preşedinte: „Băsescu trebuie suspendat din nou. Cu el nu e de negociat“

Frunzăverde (fost PDL-ist) îl atacă dur pe preşedinte: „Băsescu trebuie suspendat din nou. Cu el nu e de negociat“

Frunzăverde (fost PDL-ist) îl atacă dur pe preşedinte: „Băsescu trebuie suspendat din nou. Cu el nu e de negociat“
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    24 Ian 2013   •   15:49

Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde, a declarat, joi, că ar trebui iniţiată o nouă suspendare a preşedintelui Traian Băsescu, iar primul pas ar putea fi modificarea legii referendumului, pentru ca întregul proces să nu dureze mai mult de o lună.

Referindu-se la protocolul de coabitare, liberalul fost PDL-ist a precizat că o asemenea negociere nu ar fi trebuit iniţiată.

„Cu Băsescu nu este de negociat, Băsescu trebuie suspendat din nou şi eu cred că românii vor vota masiv pentru demiterea lui“, a declarat Sorin Frunzăverde, informează Adevărul, în ediţia on-line.

Relaţia dintre preşedintele Traian Băsescu şi fostul PDL-ist Sorin Frunzăverde a fost una foarte apropiată până în martie 2007. Legătura dintre cei doi s-a răscit în momentul în care PDL a luat decizia de a schimba garda şi „greii" partidului - cum era şi Frunzăverde - au fost trecuţi în plan secund şi au fost promovaţi oamenii de încredere ai preşedintelui, precum Elena Udrea sau Emil Boc.

În martie 2012, Sorin Frunzăverde a dat o lovitură cruntă PDL: a părăsit partidul împreună cu 42 de primari şi s-a înscris în PNL. Până la plecarea sa, Sorin Frunzăverde era vicepreşedinte al PDL şi era considerat unul dintre „greii" partidului.

Pe 27 martie, Sorin Frunzăverde, prim-vicepreşedinte al PDL, a anunţat că demisionează din partidul în care activa şi va trece la PNL.





×
Subiecte în articol: Sorin Frunzãverde
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close