Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea: La Ilfov, USL nu mai există

Gabriela Firea: La Ilfov, USL nu mai există

Gabriela Firea: La Ilfov, USL nu mai există
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    06 Ian 2014   •   11:57

Senatoarea PSD Gabriela Vrânceanu Firea a declarat, luni, că USL nu mai există la Ilfov şi a spus că va cere şefului PSD un act care să arate pactul de neagresiune.

 
"Voi adresa solicitarea colegilor din BPN, în special preşedintelui partidului, premierului Victor Ponta, de a adresa preşedintelui PNL Ilfov, astăzi, un document care să exprime un pact de neagresiune la nivelul judeţului", a declarat, luni, social-democrata.
 
Totodată, Firea a spus că trebuie să se vadă dacă PNL mai vreau sau nu să fie în USL.

"Pentru că, în acest moment, la Ilfov, USL nu mai există, deoarece PNL preferă să conducă la nivel local alături de PDL", a spus preşedintele PSD Ilfov, Gabi Firea.
 
Imediat după Revelion, vicepreşedintele PSD Gabriela Firea i-a acuzat pe liberalii din Ilfov că au dat mâna cu PDL şi au tăiat bugetele primăriilor PSD din judeţ.
 
Firea a cerut ca o eventuală rupere a USL să aibă loc cel mai târziu în martie, pentru că în aprilie va începe campania pentru europarlamentare.
 
În replică, purtătorul de cuvânt al liberalilor, Cristina Pocora, a cerut PSD să iasă public şi să anunţe încheierea proiectului USL, dacă vor acest lucru.

×
Subiecte în articol: USL
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close