Antena 3 CNN Politică Ilie Sârbu: Băsescu e iresponsabil, se apropie de demenţă

Ilie Sârbu: Băsescu e iresponsabil, se apropie de demenţă

Ilie Sârbu: Băsescu e iresponsabil, se apropie de demenţă
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    02 Dec 2013   •   19:33

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, a declarat, luni seară, că preşedintele Traian Băsescu "este iresponsabil şi se apropie de demenţă".

"E iresponsabil, se apropie de demenţă şi lucrul ăsta nu e bun. Nu avem nevoie de asta. Avem nevoie de linişte, suntem în perioada sărbătorilor, acum ne confruntăm pe buget, că nu vrea Băsescu buget, acordul cu FMI, că nu vrea Băsecu acord cu FMI. Mâine ce nu mai vrea? Nu mai vrea să trăim, şi atunci noi suntem de acord?", a declarat Ilie Sârbu.

El a mai spus că acciza este doar "un motiv" căutat de preşedinte.
   
"E un motiv ăsta. Ştim cu toţii de la început, e doar un motiv. A căutat un motiv. De ce nu se uită pe buget poate la alte capitole unde ar trebui să intervină preşedintele ţării? Să plângă de mila copiilor, de mila handicapaţilor, de mila pensionarilor, de mila agriculturilor. A găsit el aşa o chestie care crede că-l face popular. El trebuie să înţeleagă un lucru, că indiferent ce ar mai face, popular n-ar mai fi niciodată, decât dacă rămâne în Partidul Popular!", a susţinut Ilie Sârbu.
   
Preşedintele Traian Băsescu a anunţat, luni seară, că a decis să nu aprobe memorandumul cu FMI, din cauza accizei de 7 eurocenţi la carburanţi.

Citeşte şi:

Ponta: Nu mai avem, practic, acord cu FMI


×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close