Antena 3 CNN Politică Intrarea Elenei Udrea în Mişcarea Populară, anunţată oficial

Intrarea Elenei Udrea în Mişcarea Populară, anunţată oficial

Intrarea Elenei Udrea în Mişcarea Populară, anunţată oficial
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    30 Ian 2014   •   19:10
Update 19.10 - Intrarea Elenei Udrea în Partidul Mişcarea Populară a fost anunţată oficial, joi, preşedintele PMP, Eugen Tomac, spunând că aceasta este "unul dintre cei mai puternici oameni politici din zilele noastre".
 
"La o zi după ce ne-am înregistrat oficial, după un parcurs destul de lung, forţele de dreapta dau un semnal destul de clar că proiectul politic care poartă aceste stindard, promovat de preşedintele Traian Băsescu, prinde rădăcini", a spus Tomac la începutul conferinţei de presă susţinute împreună cu Elena Udrea, potrivit Mediafax.

"Elena Udrea devine începând de astăzi membru al PMP", a adăugat Tomac.
 
Preşedintele Traian Băsescu a semnat, marţi, decretele şi deciziile de eliberare din funcţie pentru consilierii prezidenţiali Sebastian Lăzăroiu, Daniel Funeriu, Virgil Păunescu, Adrian Rădulescu şi Gabriel Berca, şi pentru consilierii de stat Maria Bitang, Raluca Boboc şi Daniel Moldoveanu.
 
Funeriu confirmă înscrierea în Partidul Mişcarea Populară
 

Update 17.07 - Elena Udrea, care a înştiinţat joi conducerea PDL că demisionează din partid, va merge la Partidul Mişcarea Populară (PMP), au declarat surse politice, citate de Mediafax.
 
Anterior, surse democrat-liberale declarau că deputatul Elena Udrea i-a transmis telefonic secretarului general al PDL, Gheorghe Flutur, că a demisionat din partid.

Deputatul Elena Udrea şi preşedintele PMP, Eugen Tomac, susţin o conferinţă de presă astăzi, la ora 18.30, la sediul PMP Sector 1.   

Elena Udrea a informat conducerea PDL în legătură cu demersul său şi urmează să transmită către partid şi în scris demisia sa din formaţiunea democrat-liberală.
 
Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a fost întrebat, miercuri, într-o conferinţă de presă, dacă Elena Udrea s-ar putea afla printre politicienii cu experienţă care s-ar alătura acestui partid, el răspunzând: "De ce nu?". El a adăugat însă că nu a vorbit până acum despre acest lucru.
 
UPDATE 15.10 - Elena Udrea îşi dă demisia din PDL, după ce, în cursul zilei de astăzi, surse anunţau că ar putea fi exclusă din partid, sâmbătă, la şedinţa Biroului Permanent al PDL.

Udrea i-a spus despre intenţia de a demisiona colegului de partid, Gheorghe Flutur, care o sunase pentru a o întreba dacă va participa la o întrunire a PDL.


PDL convocase pentru 1 februarie, la Braşov, Colegiul Director lărgit şi Biroul Permanent Naţional al partidului, la care fusese invitată şi Elena Udrea, pentru "a explica declaraţiile sale publice critice faţă de deciziile partidului".
______________________________________

Ştire iniţială 12.50

Elena Udrea, cea care a fost emblema partidului Democrat Liberal, ar putea fi exclusă din PDL, sâmbătă, la şedinţa Biroului Permanent Naţional, potrivit unor surse.

Cel mai probabil Elena Udrea se va alătura Partidului Mişcarea Populară.

Excluderea ei din cadrul PDL s-ar putea datora declaraţiilor făcute într-o emisiune televizată, după ce înregistrarea oficială a Partidului Mişcarea Populară, când a afirmat că acesta va scădea semnificativ scorul electoral al PDL. Mai mult, Udrea nu a exclus tranşant o plecare a sa la PMP, pe care l-a calificat drept o ”voce puternică” a opoziţiei şi a sugerat că mulţi pedelişti sunt interesaţi de acest proiect.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close