Antena 3 CNN Politică Ion Iliescu: Mircea Geoană a fost de o obrăznicie fără seamăn

Ion Iliescu: Mircea Geoană a fost de o obrăznicie fără seamăn

Ion Iliescu: Mircea Geoană a fost de o obrăznicie fără seamăn
Sursa foto: Foto: Intact Images
de N.B.    |    22 Noi 2011   •   20:59

Mircea Geoană a pierdut alegerile prezidenţiale, a pierdut şefia partidului şi nu a învăţat nimic din aceste experienţe şi îşi permite "obrăznicii", a declarat preşedintele de onoare al PSD, după şedinţa CEx.

Ion Iliescu îl consideră pe Mircea Geoană principalul vinovat pentru pierderea alegerilor din 2009, când, deşi avea toate şansele să câştige, a făcut acea vizită în noapte la Sorin Ovidiu Vîntu şi a risipit efortul întregului partid. Preşedintele de onoare al PSD susţine că Mircea Geoană este lipsit de modestie şi realism în momentele în care se laudă că a adus cinci milioane de voturi la alegerile prezidenţiale, acestea fiind rezultatul unui efort de partid.

"Îşi face iluzii că are în spatele lui mulţi suporteri" a declarat Ion Iliescu, referindu-se la probabilitatea ca şi alţi membri ai PSD să îl urmeze pe Geoană.

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană l-a acuzat, marţi seară, pe preşedintele PSD, Victor Ponta, că a negociat excluderea sa din partid cu demisia pe masă.

În urma şedinţei CEx, Geoană declara că PSD nu are niciun viitor cu Ion Iliescu în structura de conducere. "Iliescu este, în acest moment, o piază rea pentru partid", a declarat fostul preşedinte al social democraţilor.

Mircea Geoană a fost exclus din PSD, în urma deciziei luate de CEx, marţi, cu 50 de voturi "pentru", cinci "împotrivă" şi trei abţineri.

 

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close