Antena 3 CNN Politică Ion Stan, după audierile la DNA: Voi continua campania electorală

Ion Stan, după audierile la DNA: Voi continua campania electorală

Ion Stan, după audierile la DNA: Voi continua campania electorală
Sursa foto: Foto: Mediafax
23 Noi 2012   •   17:20

Deputatul PSD Ion Stan a declarat, vineri, la ieşirea din sediul DNA, că va discuta luni cu colegii săi de partid despre dosarul în care este acuzat de trafic de influenţă, el precizând că nu va demisiona din Parlament şi va continua campania electorală, informează Mediafax.
   
Procurorii anticorupţie l-au citat vineri pe deputatul PSD Ion Stan pentru a da o declaraţie în dosarul în care este cercetat pentru trafic de influenţă, după ce ar fi cerut de la un om de afaceri 130.000 de lei pentru cheltuieli din campania electorală, în schimbul influenţei pentru obţinerea unor contracte.
   
Ion Stan a stat în sediul Direcţiei Naţinale Anticorpţie aproximativ o oră, el declarând la ieşire că nu a dat declaraţii în faţa anchetatorilor pe motiv că aceştia nu i-ar fi prezentat încă documentele ce stau la baza acestui dosar.
   
Întrebat dacă a discutat cu colegii de partid şi cu preşedintele PSD, Victor Ponta, despre dosarul în care este acuzat de trafic de influenţă, deputatul Ion Stan a spus că va discuta luni cu aceştia despre cauza penală.
   
Totodată, Ion Stan a spus, răspunzând unei întrebări, că nu îşi va da demisia din Parlament şi că va continua campania electorală pentru un nou mandat de deputat într-un colegiu din Dâmboviţa.
   
Deputatul PSD a precizat că va reveni luni la DNA pentru a da o declaraţie în acest caz.
   
Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au început urmărirea penală a deputatului Ion Stan, acuzat de trafic de influenţă, după ce ar fi cerut, de la un om de afaceri care l-a denunţat, 130.000 de lei pentru cheltuieli din campania electorală, în schimbul influenţei pentru obţinerea unor contracte.
   
Cercetările care îl vizează pe deputatul Ion Stan, urmărit penal pentru trafic de influenţă, au fost extinse de către procurorii anticorupţie, potrivit cărora acesta a cerut şi a primit de la denunţător şi produse pentru campania electorală, în valoare de aproximativ 100.000 de euro, potrivit DNA,

×
Parteneri
ANAT propune taxe noi pentru turiști
x close