Antena 3 CNN Politică După sărutul din Parlament, iubita lui Remus Cernea vrea să intre în politică

După sărutul din Parlament, iubita lui Remus Cernea vrea să intre în politică

După sărutul din Parlament, iubita lui Remus Cernea vrea să intre în politică
Sursa foto: Foto> Agerpres
03 Mar 2016   •   14:59

Iubitei deputatului Remus Cernea i-a plăcut sărutul din Parlament şi vrea să intre în politică. Aceasta va candida ca independent la Primăria Sectorului 1. Ioana Stăniloiu spune că a luat decizia după ce a asistat la câteva şedinţe de plen ale Camerei Deputaţilor şi că a fost revoltată de nivelul discuţiilor.

"Pentru început mă gândesc să candidez la primăria, bănuiesc, Sectorului 1. Nu am hotărât exact. Ca independent", a spus Ioana.

Întrebată cu ce se ocupă, Ioana Stăniloiu a răspuns că are "foarte multe activităţi, foarte multe pasiuni", precizând că a terminat Conservatorul, joacă şah, şi momentan este studentă. Iubita lui Remus Cernea are 27 de ani.

Cei doi au făcut senzaţie pe holurile Parlamentului la începutul săptămânii când s-au sărutat prelung în văzul jurnaliştilor.



Deputatul Remus Cernea a declarat, joi, că redepune Legea parteneriatului civil la Senat, el fiind însoţit de iubita sa, Ioana Stăniloiu, care intenţionează să intre în politică şi să candideze la Primăria Sectorului 1.


×
Parteneri
ANAT propune taxe noi pentru turiști
x close