Antena 3 CNN Politică Liberalii, bucuroşi de atitudinea UNPR. Ce spun Gorghiu şi Predoiu despre discuţiile pe Codul fiscal

Liberalii, bucuroşi de atitudinea UNPR. Ce spun Gorghiu şi Predoiu despre discuţiile pe Codul fiscal

Liberalii, bucuroşi de atitudinea UNPR. Ce spun Gorghiu şi Predoiu despre discuţiile pe Codul fiscal
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    06 Aug 2015   •   18:19

UNPR cheamă toate partidele la discuţii pentru a ajunge la un acord în privinţa noului Cod Fiscal, iar liberalii se arată încântaţi de această propunere.

 
Consultările ar urma să aibă loc înaintea sesiunii extraordinare pentru rediscutarea codului fiscal. 
 
Liberalii se arată încântaţi de propunerea lui Gabriel Oprea.
 
"Am văzut astăzi încă o poziție favorabilă dialogului între partidele politice, venită din partea UNPR, partid din coaliția de guvernare. Deschiderea la dialog este un semnal foarte bun, o premisă pentru proiecte care vor avea o viață mai lungă decât mandatul unei guvernări. Mă bucur să văd că sunt și alte partide care pun rațiunea și prudența înaintea entuziasmului, când este vorba despre proiecte majore pentru țară. PNL a invitat partidele politice la consultări pe șase teme importante pentru viitorul României, iar săptămâna aceasta am propus ca în data de 17 august să aibă loc discuțiile pe tema macrostabilității economice, inclusiv a Codului Fiscal", a scris copreşedinta PNL Alina Gorghiu, pe pagina de Facebook.
 
Şi Cătălin Predoiu, propunerea PNL de premier, se arată bucuros de atitudinea UNPR.
 
"Odată cu declarația liderului UNPR, care se alătură invitației PNL pentru găsi un consens la reexaminarea Codului fiscal, se formează încet-încet o masă critică pentru a ajunge la un acord. Deci, notez această declarație în cheie pozitivă și sunt relativ optimist că vom putea împreună, toate partidele, să găsim cea mai bună formulă pentru mediul de afaceri din România", a spus Predoiu, potrivit Agerpres.
 
Declaraţiilor liberalilor au fost comentate joi, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

Preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, a anunţat, joi, că va trimite o scrisoare tuturor partidelor politice, pentru a le chema la consultări pe tema noului Cod fiscal, înainte de sesiunea extraordinară a Parlamentului pe această temă, programată pentru sfârşitul lunii august.
 

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close