Antena 3 CNN Politică Liderii coaliţiei, reuniţi la Guvern pentru discuţii pe scrisoarea de intenţie cu FMI

Liderii coaliţiei, reuniţi la Guvern pentru discuţii pe scrisoarea de intenţie cu FMI

Liderii coaliţiei, reuniţi la Guvern pentru discuţii pe scrisoarea de intenţie cu FMI
Sursa foto: Guvern
26 Mai 2010   •   10:16

Liderii Coaliţiei se află la această oră reuniţi la Palatul Victoria, pentru o ultimă discuţie pe marginea textului scrisorii de intenţie convenită cu Fondul Monetar Internaţional înainte ca documentul să fie aprobat în şedinţa de miercuri a Guvernului. La discuţii participă şi mai mulţi miniştri.
Marţi seara, premierul Emil Boc i-a convocat la Guvern pe miniştrii Finanţelor, Muncii, Economiei şi Agriculturii, dar şi reprezentanţi ai Ministerului Justiţiei pentru a discuta despre scrisoarea FMI şi legea de reducere a cheltuielilor înainte de avizul Executivului, au declarat pentru MEDIAFAX surse oficiale
Anterior, imediat după discuţia parlamentarilor PDL cu preşedintele Traian Băsescu, premierul s-a întâlnit doar cu ministrul Finanţelor, Sebastian Vlădescu, la sediul ministerului, pentru a discuta despre cele două documente.
Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a declarat, marţi, că Executivul urmează să îşi asume joi răspunderea pentru proiectul de lege conţinând măsurile anticriză, după ce miercuri acestea vor fi stabilite şi trecute în scrisoarea de intenţie către FMI.
Premierul Emil Boc a declarat, tot marţi, că trebuie aprobată în Guvern scrisoarea de intenţie către FMI, după care urmează asumarea răspunderii pe un proiect de lege, însă nu a precizat o dată la care ar urma să se prezinte în faţa Parlamentului.
Antena3.ro

×
Parteneri
ÎPS Teodosie trimis în judecată de DNA
x close