Antena 3 CNN Politică Marko Bela avertizează că UDMR ar putea ieşi de la guvernare: PD-L a intrat în derivă

Marko Bela avertizează că UDMR ar putea ieşi de la guvernare: PD-L a intrat în derivă

Marko Bela avertizează că UDMR ar putea ieşi de la guvernare: PD-L a intrat în derivă
Sursa foto: Foto: Intact Images
27 Sep 2010   •   12:02

Marko Bela avertizează că formaţiunea pe care o reprezintă ar putea ieşi de la guvernare. Totul se întâmplă pe fondul criticilor la adresa politicii actuale a UDMR, apărute la reuniunea Consiliului Reprezentanţilor Unionali, relatează România Liberă.

Potrivit sursei citate, nemulţumirile, venite în special din zona organizaţiilor civice mai radicale, l-au pus pe Marko Bela în situaţia de a explica de ce UDMR guvernează în continuare alături de partidul ?exploatator" şi preşedintele ?antipopular".

Uniunea trebuie să rămână în coaliţia de guvernare până la finalizarea noii legi a Educaţiei şi adoptarea statutului minorităţilor, blocat în Parlament de mai mulţi ani.

Însă, vicepremierul Marko Bela este de părere că PD-L a intrat în derivă. ?Partenerii de coaliţie au făcut în jumătate de an o cale uimitoare de la formaţiune cu disciplină militară, la derivă. Nu este treaba noastră să urmărim disputele din alte partide, cât timp nu influenţează activitatea din Parlament. Însă deriva permanentă, îndoielile, retragerile, voturile proaste - vedeţi numai ce a fost în ultimele zile - nu le putem accepta".

Antena3.ro

 

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close