Antena 3 CNN Politică Mesajul lui Iohannis pentru tineri, într-o postare pe pagina de Facebook

Mesajul lui Iohannis pentru tineri, într-o postare pe pagina de Facebook

Mesajul lui Iohannis pentru tineri, într-o postare pe pagina de Facebook
Sursa foto: Foto: Facebook/Klaus Iohannis
24 Apr 2015   •   21:31

Preşedintele Klaus Iohannis a postat vineri, pe pagina sa de Facebook, un mesaj adresat tinerilor însoţit de o fotografie în care apare împreună cu soţia sa şi un grup de elevi.

"Tinerii sunt cei care vor să schimbe lucrurile şi au energia să facă asta. Sunt generaţia care, dacă vrem să schimbăm România, va face această schimbare. A venit momentul ca aceştia să se simtă reprezentaţi de actuala clasă politică şi de preocupările politicienilor", a scris Iohannis.

Carmen Iohannis, soţia preşedintelui Klaus Iohannis, şi elevii săi de clasa a IX-a de la Colegiul ”Gheorghe Lazăr” din Sibiu s-au aflat, joi, într-o excursie la Bucureşti, unde au vizitat Palatul Parlamentului, precum şi Muzeul Cotroceni.

Carmen Iohannis, care este profesoară de limba engleză, şi-a adus elevii a căror dirigintă este într-o excursie în Capitală.

Soţia preşedintelui şi elevii săi de clasa a IX-a au vizitat Muzeul Cotroceni, dar şi Palatul Parlamentului, unde joi activitatea parlamentară s-a desfăşurat doar în comisii, vizita acesteia nefiind anunţată oficial.

 
Tinerii sunt cei care vor să schimbe lucrurile și au energia să facă asta. Sunt generația care, dacă vrem să schimbăm...

Posted by Klaus Iohannis on 24 Aprilie 2015

×
Subiecte în articol: Facebook Klaus Iohannis
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close