Antena 3 CNN Politică Mesajul lui Victor Ponta la preluarea mandatelor M.A.I. şi MApN: Ministere mai puţin politizate

Mesajul lui Victor Ponta la preluarea mandatelor M.A.I. şi MApN: Ministere mai puţin politizate

Mesajul lui Victor Ponta la preluarea mandatelor M.A.I. şi MApN: Ministere mai puţin politizate
Sursa foto: Foto: Mediafax
de S.T.    |    08 Mai 2012   •   08:53
UPDATE 11.30 - Premierul Victor Ponta participă, marţi, la  schimbarea ministrului Apărării Naţionale. Fostul ministru al Apărării, Gabriel Oprea i-a predat ştafeta lui Cornel Dobriţoiu.

"Veţi avea din partea mea respectul pe care îl meritaţi şi sprijinul pentru a putea să vă păstraţi demnitatea. Şi vă rog să uitaţi de orice fel de politică. Treaba dumneavoastră nu este politica. De aceea am propus pentru funcţia de ministru al Apărării pe Dobriţoiu, care vine tot din rândurile dumneavoastră", a declarat premierul Victor Ponta la MApN.



Premierul Victor Ponta a anunţat luni seară că va participa doar la preluarea mandatului de către noii miniştri ai Apărării Naţionale şi Internelor şi Administraţiei, Corneliu Dobriţoiu, respectiv, Ioan Rus, informează Mediafax.
           
Premierul a precizat că marţi va avea calendarul atât de plin încât va "trece de limita de 24 de ore".
   
Întrebat dacă va merge la preluarea mandatului de către miniştri, Ponta a precizat că nu va ajunge la toate ministerele, ci doar la două, la Apărare şi la Interne, "pentru că sunt totuşi ministere mai militarizate".
   
Întrebat când sărbătoreşte, Victor Ponta a spus: "În noiembrie, după alegeri".

Ceilalţi miniştri ai cabinetului Ponta îşi vor prelua oficial mandatele, când vor avea loc ceremoniile de predare-primire la sediile ministerelor pe care le vor conduce.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close