x close

Fii alături de noi!

Dan Mihalache: Victor Ponta devenise o vulnerabilitate pentru naţiune

de G.S.   •   03 Ian 2016   •   19:47
Dan Mihalache: Victor Ponta devenise o vulnerabilitate pentru naţiune 416
Foto: VideoNews
Consilierul prezidenţial Dan Mihalache, creditat ca fiind "mâna dreaptă" a preşedintelui Klaus Iohannis, a fost invitatul special al lui Radu Tudor, în ediţia de săptămâna aceasta a emisiunii Punctul de Întâlnire. 
 
Faţă de demisia fostului premier, Victor Ponta, Mihalache a explicat că a fost absolut normală, în condiţiile în care Ponta devenise "o vulnerabilitate pentru naţiune". 
 
"Eu am părerea mea. Eu cred că domnul Victor Ponta a greşit în conduita sa, a greşit în raport cu ceea ce noi am vrut să fie o relaţie corectă instituţională, dar mai ales a greşit neînţelegând că în momentul în care s-a declanşat o procedură judiciară împotriva sa, el nu mai putea să rămână premier. Pentru că aşa se întâmplă lucrurile. A devenit o vulnerabilitate pentru naţiune. (...) Una dintre problemele lui Victor Ponta este că dialogul mereu a fost de tipul <vorbim ceva şi public spunem altceva>". 
 
Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

Jean-Claude Van Damme, ieşire nervoasă în timpul unui interviu. Nimeni nu s-a aşteptat la aşa ceva - VIDEO

Jean-Claude Van Damme a avut un exces de furie în timpul unui interviu acordat pentru un post televiziune australian, după o serie de întrebări ce l-au deranjat, inclusiv una despre fosta lui aventură cu...

30 Iul 2016  •  16:47

sati