x close

Fii alături de noi!

Dan Mihalache: Victor Ponta devenise o vulnerabilitate pentru naţiune

de G.S.   •   03 Ian 2016   •   19:47
Dan Mihalache: Victor Ponta devenise o vulnerabilitate pentru naţiune 416
Foto: VideoNews
Consilierul prezidenţial Dan Mihalache, creditat ca fiind "mâna dreaptă" a preşedintelui Klaus Iohannis, a fost invitatul special al lui Radu Tudor, în ediţia de săptămâna aceasta a emisiunii Punctul de Întâlnire. 
 
Faţă de demisia fostului premier, Victor Ponta, Mihalache a explicat că a fost absolut normală, în condiţiile în care Ponta devenise "o vulnerabilitate pentru naţiune". 
 
"Eu am părerea mea. Eu cred că domnul Victor Ponta a greşit în conduita sa, a greşit în raport cu ceea ce noi am vrut să fie o relaţie corectă instituţională, dar mai ales a greşit neînţelegând că în momentul în care s-a declanşat o procedură judiciară împotriva sa, el nu mai putea să rămână premier. Pentru că aşa se întâmplă lucrurile. A devenit o vulnerabilitate pentru naţiune. (...) Una dintre problemele lui Victor Ponta este că dialogul mereu a fost de tipul <vorbim ceva şi public spunem altceva>". 
 
În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Cher și-a înfuriat fanii cu mesajul postat pe Twitter după atentatul de la Ataturk

Cher și-a înfuriat fanii pe Twitter cu o postare făcută imediat după atentatul terorist de pe aeroportul Ataturk din Istanbul. Celebra artistă a postat un mesaj în care a afirmat că se roagă pentru...

29 Iun 2016  •  16:32

sati