Antena 3 CNN Politică Oamenii lui Băsescu se încaieră între ei. Baconschi: Intelectualii din PMP, marginalizaţi la congres

Oamenii lui Băsescu se încaieră între ei. Baconschi: Intelectualii din PMP, marginalizaţi la congres

Oamenii lui Băsescu se încaieră între ei. Baconschi: Intelectualii din PMP, marginalizaţi la congres
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    10 Iun 2014   •   14:34

Instalarea Elenei Udrea în fruntea PMP îi încaieră pe oamenii lui Traian Băsescu. Teodor Baconschi, membru al Partidului Mişcarea Populară, se plânge că la Congresul PMP, urmaşa lui Traian Băsescu, Elena Udrea, i-a "evacuat şi marginalizat " pe intelectualii din partid, aşa cum s-a întâmplat în trecut şi la PDL.

Întrebat dacă îşi va da demisia din PMP, Baconschi a declarat că nu s-a gândit încă ce va face şi, că, momentan va lua o pauză.

 
"Totul a fost cât se poate de clar, pentru că, practic, cu excepţia unei poziţii sau a două din organigrama de conducere a PMP, a fost omul şi locul, adică echipa era prefigurată prin faptul că fiecare candidat agreat de doamna Elena Udrea a candidat singur, n-a avut contracandidaţi, deci n-au fost emoţii din punctul ăsta de vedere. (...) Am trăit un sentiment de deja vu, pentru că exact aşa cum la PDL intelectualii au fost, ca să zic aşa, puşi în vitrină şi apoi evacuaţi, s-a întâmplat un fenomen similar şi în evoluţia PMP", a declarat fostul ministru de Externe, Teodor Baconschi, potrivit rfi.ro.

Citiţi şi Marian Preda a demisionat de la şefia Fundaţiei Mişcarea Populară: Nu este posibilă o schimbare din interior a clasei politice.

Demisia lui Marian Preda vine la două zile după ce Elena Udrea a câstigat şefia PMP.


 

×
Subiecte în articol: Teodor Baconschi Elena Udrea
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close