x close

Fii alături de noi!

Partidul lui Băsescu susține un condamnat penal la Primăria Oradea

de 04 Feb 2016   •   13:58
Partidul lui Băsescu susține un condamnat penal la Primăria Oradea 72
Foto: Facebook
Partidul Mișcarea Populară, condus de Traian Băsescu, a decis să îl susțină la Primăria Oradea pe Horea Vuscan, fost membru al Partidului Verde aflat la a treia încercare de a ajunge primar, scrie ziare.com.

"Eu zic ca a venit momentul unor politicieni nu neaparat tineri, dar noi", declara Traian Basescu miercuri seara, într-o emisiune la TVR.

Horea Vuscan (34 de ani) este la a treia încercare de a ajunge primar al Oradei, cele din 2008 și 2012 fiind soldate cu eșec răsunător.

Horea Vuscan a fost protagonistul unui uriaș scandal după ce, în 2003, a omorât, într-un accident de mașină, trei persoane. El a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare și la plata unor despăgubiri de 200.000 de euro. Apelul său a fost respins în 2008 de Curtea de Apel Brașov, decizia rămânând definitivă.
În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Cel mai scump divorț din istoria Marii Britanii. Suma fabuloasă pe care o cere femeia de la fostul soț

Christina Estrada, un fost top model pentru Pirelli, căsătorită cu un saudit bogat timp de 13 ani, îi cere fostului soț 237 de milioane de euro. Ar putea fi cel mai scump divorț din istoria Marii Britanii,...

01 Iul 2016  •  11:57

sati