x close

Fii alături de noi!

Partidul lui Băsescu susține un condamnat penal la Primăria Oradea

de 04 Feb 2016   •   13:58
Partidul lui Băsescu susține un condamnat penal la Primăria Oradea 85
Foto: Facebook
Partidul Mișcarea Populară, condus de Traian Băsescu, a decis să îl susțină la Primăria Oradea pe Horea Vuscan, fost membru al Partidului Verde aflat la a treia încercare de a ajunge primar, scrie ziare.com.

"Eu zic ca a venit momentul unor politicieni nu neaparat tineri, dar noi", declara Traian Basescu miercuri seara, într-o emisiune la TVR.

Horea Vuscan (34 de ani) este la a treia încercare de a ajunge primar al Oradei, cele din 2008 și 2012 fiind soldate cu eșec răsunător.

Horea Vuscan a fost protagonistul unui uriaș scandal după ce, în 2003, a omorât, într-un accident de mașină, trei persoane. El a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare și la plata unor despăgubiri de 200.000 de euro. Apelul său a fost respins în 2008 de Curtea de Apel Brașov, decizia rămânând definitivă.
poza

Show

Oana Roman, din nou pe masa de operație: ”Nu sunt pregătită psihic”

Problemele de sănătate se țin lanț de Oana Roman. Vedeta nu a scăpat de chin, din cauza complicațiilor apărute în urma operației de cezariană, așa că acum trebuie să facă o nouă vizită la medic, pentru o nouă intervenție.

30 Mai 2016  •  10:49

sati