Antena 3 CNN Politică PDL, încotro? Blaga: "Mi se pare foarte firească o alianţă cu PNL". Şeful PDL nu exclude nici o guvernare cu PSD

PDL, încotro? Blaga: "Mi se pare foarte firească o alianţă cu PNL". Şeful PDL nu exclude nici o guvernare cu PSD

PDL, încotro? Blaga: "Mi se pare foarte firească o alianţă cu PNL". Şeful PDL nu exclude nici o guvernare cu PSD
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    05 Mar 2013   •   22:39

Liderul PDL Vasile Blaga a declarat, marţi, că i se pare "foarte firească" o alianţă cu PNL, însă exclude o colaborare cu Dan Diaconescu, iar referitor la o variantă de guvernare cu social-democraţii a spus că "în politică niciodată nu poţi să spui nu", deşi în 2009 s-a opus unei alianţe cu PSD.

"Evident că mi se pare foarte firească o alianţă cu PNL, o alianţă care a mai fost şi care a avut rezultate bune. În niciun caz nu văd o alianţă cu Dan Diaconescu. Liberalii sunt ideologic de dreapta", a afirmat, marţi, preşedintele PDL, Vasile Blaga, potrivit Mediafax.

Întrebat dacă exclude o variantă de guvernare alături de social-democraţi, Vasile Blaga a răspuns: "În politică niciodată nu poţi să spui nu. Deşi sunt printre cei care în 2009 s-au opus alianţei de guvernare cu PSD".

Pe de altă parte, Blaga a spus că "nu i se pare firesc" ca unii candidaţi la şefia PDL să-şi posteze pe bloguri "nemulţumirile", fără a le discuta înainte în interiorul partidului.

"Nu mi se pare firesc să postez pe bloguri sau pe reţele de socializare nemulţumirile din partid, cum fac unii dintre adversarii mei", a mai spus Blaga.

Preşedintele Comisiei de organizare a Convenţiei PDL, Ioan Bălan, a declarat, marţi seară, că în cursa pentru preşedinţia PDL s-au înscris Vasile Blaga, Monica Macovei şi Elena Udrea şi că nu se mai pot depune moţiuni.



×
Subiecte în articol: vasile blaga Dan Diaconescu
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close