Antena 3 CNN Politică PNL critică reacţia lui Băsescu, în cazul Jobbik: declanşează de la Joseni o cruciadă împotriva Budapestei, o atitudine provincială

PNL critică reacţia lui Băsescu, în cazul Jobbik: declanşează de la Joseni o cruciadă împotriva Budapestei, o atitudine provincială

PNL critică reacţia lui Băsescu, în cazul Jobbik: declanşează de la Joseni o cruciadă împotriva Budapestei, o atitudine provincială
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    13 Aug 2013   •   14:10
Update 14.10 - PNL critică reacţia preşedintelui Traian Băsescu, preşedintele liberal Crin Antonescu spunând că şeful statului a încurajat declaraţiile naţionaliste ale maghiarilor.

Declaraţiile războinice ale lui Traian Băsescu la adresa Ungariei sunt ridicole şi politicianiste, spune Crin Antonescu. Preşedintele Senatului consideră că preşedintele României este responsabil de transformarea ţării într-un poligon electoral al lui Victor Orban şi al liderilor extremişti de la Jobbik.
Liderul PNL Crin Antonescu a spus că Traian Băsescu nu are cum să declare de la Joseni că asumă vreun leadership, că preşedintele ar fi cauţionat transformarea României în poligon electoral pentru politicieni maghiari şi că încercarea de declanşare a unei cruciade împotriva Budapestei e provincială.
 
"Traian Băsescu nu are cum să declare nici de la Joseni, nici de la Bruxelles sau din altă parte că asumă vreun leadership", a susţinut Antonescu.
 
"A ridicat vreodată Traian Băsescu în Consiliul European vreo problemă în legătură cu faptul că politicieni maghiari colegi PPE vorbesc lucruri nepotrivite? Nu. (...) O ridică la Joseni, n-o ridică pentru cei din Ungaria, ci pentru câţi electori mai găsesşte pe vară şi pe toamnă în România", a mai spus el.

 
 




×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close