Antena 3 CNN Politică Ponta a semnat propunerea de numire a lui Silaghi la Transporturi. Documentul va fi trimis luni dimineaţă preşedintelui Băsescu

Ponta a semnat propunerea de numire a lui Silaghi la Transporturi. Documentul va fi trimis luni dimineaţă preşedintelui Băsescu

Ponta a semnat propunerea de numire a lui Silaghi la Transporturi. Documentul va fi trimis luni dimineaţă preşedintelui Băsescu
Sursa foto: Foto: Agerpres
21 Iul 2013   •   16:08
Premierul Victor Ponta a anunţat că a semnat propunerea de numire a lui Ovidiu Silaghi în funcţia de ministru al Transporturilor şi a precizat că documentul va fi transmis luni dimineaţa preşedintelui Traian Băsescu.
 
Şeful Guvernului pleacă duminică în Spania, pentru o vizită oficială.
 
Înainte de plecare, Ponta a anunţat că a semnat propunerea de numire a lui Ovidiu Silaghi în funcţia de ministru al Transporturilor şi că a cerut secretarului general al Guvernului să trimită documentul la Cotroceni luni dimineaţa, la prima oră, conform Mediafax.
 
Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, sâmbătă seară, că preşedintele Traian Băsescu i-a spus că îl lasă pe premierul Victor Ponta interimar 45 de zile la Ministerul Transporturilor, pentru a finaliza privatizarea CFR Marfă.
 
Tot sâmbătă seara, premierul Ponta a afirmat că îi va transmite preşedintelui Traian Băsescu propunerea de numire a lui Ovidiu Silaghi în funcţia de ministru şi că va aştepta un răspuns, adăugând în acelaşi timp că este posibil ca şeful statului, prin amânarea acestui răspuns, să dorească să îi facă lui un dosar penal pentru ce anume va face ca ministru interimar la Transporturi.
 
El a apreciat că nu are nicio logică să mai conducă interimar Ministerul Transporturilor 45 zile, deoarece banii pentru cumpărarea pachetului majoritar de acţiuni la CFR Marfă trebuie plătiţi la 60 zile de la semnarea contractului.
 
Ponta a precizat că activitatea la Ministerul Transporturilor va fi coordonată de secretarul de stat Cristian Ghibu, pe care el, ca prim-ministru şi ministru interimar, îl va gira şi pentru care îşi va asuma răspunderea.
 

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close