Antena 3 CNN Politică Ponta a semnat protocolul cu UDMR, pentru intrarea la guvernare. PNL nu va susţine noul guvern

Ponta a semnat protocolul cu UDMR, pentru intrarea la guvernare. PNL nu va susţine noul guvern

Ponta a semnat protocolul cu UDMR, pentru intrarea la guvernare. PNL nu va susţine noul guvern
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    03 Mar 2014   •   15:44
Astăzi aflăm noua formulă a Guvernului Ponta III şi se anunţă o zi plină pentru liderii USD. Guvernul ar urma să meargă mâine în Parlament, pentru a primi votul de învestitură.

Până atunci însă se poartă discuţii intense privind majoritatea care va guverna. UDMR negociază dur, ca de obicei, iar Traian Băsescu a anunţat că ar putea ataca Guvernul Ponta III la Curtea Constituţională. 
 
Liderii USD vor să se asigure că noul Guvern va primi votul de învestitură. Pentru validarea noului cabinet Ponta, Guvernul are nevoie de 288 de voturi. Liberalii au anunţat deja că vor vota împotrivă. 



Update 15.44 - Premierul Victor Ponta a semnat, luni, protocolul cu UDMR, pentru intrarea la guvernare şi i-a mulţumit preşedintelui Uniunii, Kelemen Hunor, pentru sprijin.

La rândul său, Kelemen Hunor a spus că el consideră că România are nevoie de o stabilitate guvernamentală şi politică într-un an electoral.
 
"Am văzut o deschidere din partea premierului Victor Ponta. Sunt convins că vom reuşi o guvernare bună", a spus Kelemen Hunor.

Mai mult, Kelemen a precizat că "nu adăugăm nimic la programul de guvernare".

 
 

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close