Antena 3 CNN Politică Ponta, despre numirea lui Lăzăroiu consilier prezidenţial: Eu m-aş feri de el, nu-i ies premoniţiile

Ponta, despre numirea lui Lăzăroiu consilier prezidenţial: Eu m-aş feri de el, nu-i ies premoniţiile

Ponta, despre numirea lui Lăzăroiu consilier prezidenţial: Eu m-aş feri de el, nu-i ies premoniţiile
Sursa foto: Foto: INTACT Images
de S.T.    |    14 Iun 2012   •   18:54

Victor Ponta, premierul României, a comentat, joi după-amiază, numirea lui Sebastian Lăzăroiu în funcţia de consilier prezidenţial.

Premierul susţine că el s-ar feri de Lăzăroiu având în vedere că acestuia nu i-au "ieşit" presimţirile şi premoniţiile.

"Mă gândeam că domnul Lăzăroiu atât de multe previziuni a nimerit - şi aia cu USL care nu se face, şi aia cu USL care nu rezistă, şi aia cu USL care se rupe, şi aia cu USL care n-o să câştige niciodată alegerile, şi aia cu Ponta care n-o să fie niciodată prim-ministru. Eu m-aş feri de domnul Lăzăroiu, sincer să fiu, că văd că nu-i iese nicio presimţire, nicio premoniţie", a afirmat Ponta.



Preşedintele Traian Băsescu a semnat, joi, decretul pentru numirea lui Sebastian Lăzăroiu în funcţia de consilier prezidenţial în cadrul Administraţiei Prezidenţiale.

Lăzăroiu a mai deţinut funcţia de consilier prezidenţial în perioada martie 2007 - aprilie 2011, fiind coordonatorul Departamentului de planificare şi analiză politică din cadrul Administraţiei Prezidenţiale.


×
Subiecte în articol: Victor Ponta premier
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close