Antena 3 CNN Politică Ponta explică de ce USL s-a reunit de Crăciun fără Crin Antonescu

Ponta explică de ce USL s-a reunit de Crăciun fără Crin Antonescu

Ponta explică de ce USL s-a reunit de Crăciun fără Crin Antonescu
Sursa foto: Foto: Facebook
de M.Z.    |    27 Dec 2013   •   20:47

Premierul Victor Ponta a spus, joi, că a vorbit telefonic, de Crăciun, cu liderul PNL, Crin Antonescu, dar nu au petrecut împreună, el explicând totodată că a fost vizitat de către liderul PC, Daniel Constantin, deoarece fetiţa sa este prietenă cu copiii acestuia, fapt care nu are conotaţie politică.

Întrebat de jurnalişti dacă a discutat cu liderul PNL, Crin Antonescu, în perioada Crăciunului şi dacă s-au felicitat de sărbători, Ponta a răspuns scurt: "Sigur că da", informează Mediafax.

Jurnaliştii au dorit să afle însă de ce nu l-a invitat şi pe Antonescu pentru a sărbători împreună, aşa cum a procedat cu liderul PC, Daniel Constantin, Ponta spunând însă că este dată o interpretare politică unui gest care nu are legătură cu aşa ceva.

"Aveţi o interpretare politică. Ieri, au fost la fetiţa mea, copii, evident şi părinţii copiilor. De sărbători, copiii decid programul. N-are nicio conotaţie politică cu cine e prietenă fiica mea, care are şase ani. N-are opţiuni politice", a răspuns Ponta.

USL s-a reunit de Crăciun. Crin Antonescu nu a ajuns


×
Parteneri
Preşedintele Iranului, găsit mort în elicopterul prăbuşit
x close